2777
2789
عنوان

بیاین باهم غر بزنیم راجب هرچیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 121 پست
دوس داشتم بگی بابا نیم ساعت که راهی نیس

دوس داشتم بگم😂ولی واقعا چیزی ک خودم قبولش نداشته باشم و نظرم نباشه نمیتونم بگم دست خودم نیست واقع بینی بیش از حد دارم و ترجیح میدم حقیقتو بپذیرم و براش راهکار پیدا کنم 

واقعا درکت میکنم کارای خونه خیلی زیااااااده هرروز بشوربساب وقتی واسه خود ادم نمیمونه ی سوال ، ایا دو ...

پول داشته باشه هم بهم نمیده خسته شدم اگه پسرم نبود میذاشتم میرفتم

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رژیم هم رعایت میکنی؟بعد عصن خودت دوس داری لاغر شی؟

اره بخدا خیلییییی

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

ببین بذا حقیقتو بت بگم ، اینا کل زندگیشون تویی ، ن هویتی از خودشون دارن ن هیچی دارن ، صرفا تورو دارن ...

واقعا همینطور باور میکنی همشون کلید کردن رو من منم  زیاد باهاشون رفت آمد ندارم مگه مجبور بشم که واقعا دیشب مجبور شدم شوهرش تصادف کرده بود بعدش باور کن اختلاف سنی مون شاید ۳۵ سال هم بکشه با خواهر های شوهرم 

ای امان ازدست مادرشوهرا چرا چیکار کرده ک انقد ناراحتت کرده

حرفهای کنایه امیز 

با خنده حرفش رو میزنه 

همه ی ما باید کسی را داشته باشیم که وقتی یک روز ، روزِ ما نبود بنشینیم روبرویش و غُرغُرکنان از سیر تا پیازِ تمام بد بیاری هایمان را برایش تعریف کنیم و او هم لبخند به لب گوش کند و پایان هر جمله مان بگوید : پس حق داشتی اینقد عصبی بشی ، حالا وِلِش کن ، مهم نیست ، فدای سَرت ! میدانید ، آدم هر چقدر هم قوی باشد باید کسی را داشته باشد که حال بَدَش را بفهمد، که نگذارد به حال خودش بماند، کسی که حالمان را به حالش گره زده باشد!                                                                                                                                                                                                                              بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده
پول داشته باشه هم بهم نمیده خسته شدم اگه پسرم نبود میذاشتم میرفتم

هووففففف زندگی با همچین ادمی جز تلف کردن عمر ارزشمندت هیچ چیز دیگ ای نیست

من بچه ندارم نمیتونم راحت بهت بگم بذاربرو ولش کن

چون ممکنه حس مادربودنو درک نکنم

اما ب خودتم فکرکن درست نیست تو نابود بشی تو این زندگی 

میخای همین زندگیو ادامه بدی؟مطمئنی؟؟؟

شما بگو من با دوتا بچه

با خانواده ای که فقط، طرف پسرش هست و پشت من نیست

هزار تهمت به من میزنن

چیکار کنم

دعوا کردم قهر کردم

گریه کردم