2777
2789
عنوان

بیاین باهم غر بزنیم راجب هرچیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 116 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا همینطور باور میکنی همشون کلید کردن رو من منم زیاد باهاشون رفت آمد ندارم مگه مجبور بشم که واقع ...

من تنها حسی ک ب همچین کسایی دارم ترحمه چون میبینم چقد بدبختن اومدن تو این دنیا ولی تمام عمر و جوونی و زندگیشونو اختصاص میدن ب یکی دیگ و انتخاب میکنن ک تا لحظه اخری ک نفس میکشن زجر بکشن

منم همچین ادمایی زیاد دورمه

اولا بچه تر بودم سعی میکردم باهاشون خوب باشم یا بهشون بفهمونم واقعا باهم دوستیم و چیزی این وسط واسه حسادت و دشمنی نیست 

ولی بعد دیدم بابا طرف خودش دلش میخاد عذاب بکشه من کیم مانعش بشم

دیگ خلاصه الان بیشتر بهشون کمک میکنم ب چیزی ک میخان برسن😂😂😂تازه خیلیم سوژن بنظرم من دیگ ب جایی رسیدم تو جمعی میبینم کسی اینجوری حرف میزنه نمیتونم جلو خندمو بگیرم تو صورتش پاره میشم از خنده 

منم بلدم حرصشون بدم که کج بشن

چرا که ن دیگ هرکسی تو زندگیش ی چیزی میخاد ، اینام حرص خوردنو زجر کشیدنو میخان ، ما کی هستیم ک نذاریم ب چیزی ک میخان برسن؟کمکشون کن😂♥️

حرفهای کنایه امیز با خنده حرفش رو میزنه

ی چیزی ک یاد گرفتم اینه که هرگونه کنایه یا توهین یا هرچی ک ازاردهنده باشه با هرلحنی ک بهت گفتن توعم با خنده خنده جوابشونو بده ، وقتی جواب نمیدی اونا بدتر استفاده میکنن از فرصت بیشتر ازارت میدن ، یکی دوبار جواب بدی (ن با لحن تند و تابلو ک تو بشی ادم بده) میترسن ساکت میشن

شما بگو من با دوتا بچهبا خانواده ای که فقط، طرف پسرش هست و پشت من نیستهزار تهمت به من میزننچیکار کنم ...

ببین خیلی غم انگیزه واسه ی زن ک هیچ پشت و پناهی نداشته باشه ، واقعا سخته ببینی هیچکس ازت حمایت نمیکنه ، من کسی نیستم ک نشسته باشم اون دور هیچ درکی از تو و زندگیت نداشته باشم شعار بدم نه ، قشنگ میفهمم چی میگی ، ی روز مجبور شدم با این حقیقت کنار بیام ک توی این دنیای بی رحم بجز خودم هیچکسی رو ندارم ، و دقیقا همین باعث میشه ک اینو ازت بپرسم ک مطمئنی میخای ادامه بدی؟ببین تو فقط خودتو داری ک میتونی به فکر خودت باشی ، کس دیگ ای ب فکر تو نیست و نگران زندگی و ایندت نیست و این خیلی تلخه اما حقیقته ، اون بچه مطمئن باش راضی نیست مادرش نابود بشه و ی مادر ازبین رفته فداشده غمگین ناراضی داشته باشه ، قصدتوهین ندارم دوس ندارم اصلا ناراحتت کنم ، اما نظرشخصی من اینه که اون بچه ها زمانی خوشحال میشن زمانی میتونی صدتو واسشون بذاری ک اول حال خودت خوب باشه ، تو اگ حال خودتو نتونی خوب کنی حال بچتم نمیتونی ، اگ کسی بت اهمیت نمیده توعم ب هیشکی اهمیت نده من فقط میگم کاری نکن وقتی پیرشدی و هیچکدوم ازین ادما دیگ نبودن ، بشینی حسرت بخوری ، من تو جایگاهی نیستم راجب زندگیت نظر بدم این همه نوشتم چون قلبا بعنوان ی‌ زن از شنیدن داستانت دلم شکست ، اگ میتونستم قدرتشو داشتم هرکاری میکردم ک ازون زندگی بیای بیرون حتی ب قیمت وایسادن جلوی همه کسایی ک پشتت واینسادن 

ببین خیلی غم انگیزه واسه ی زن ک هیچ پشت و پناهی نداشته باشه ، واقعا سخته ببینی هیچکس ازت حمایت نمیکن ...

قربون محبتت عزیزم

زنده باشی🌹🌹❤❤

حالا باز دارم یه تلاش هایی میکنم

دعا کن برام نتیجه بده

خانه شماره 12 میدان گریمولد
قربون محبتت عزیزمزنده باشی🌹🌹❤❤حالا باز دارم یه تلاش هایی میکنمدعا کن برام نتیجه بده

باتمام وجود دعا میکنم به خوشبختی و ارامش برسی و اون چیزی ک ب خیر و صلاحته واست اتفاق بیوفته