2777
2789
عنوان

بیاین باهم غر بزنیم راجب هرچیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 121 پست
دقیقا همش خودش پیش شوهرم مظلوم میکرد و اون یکی جاریم بزرگ خوب نشون میداد و منو فتنه جا میداد البته ...

ببین بذا حقیقتو بت بگم ، اینا کل زندگیشون تویی ، ن هویتی از خودشون دارن ن هیچی دارن ، صرفا تورو دارن و تمام زندگی و اینده و همه چیشونو وقف تو کردن ، تنهاچیزی ک مهمه شوهرته ک میگی همه چیو میدونه دمش گرم ، اونا بذار همینجوری زندگیشونو عمرشونو وقف تو کنن و تا اخر عمر با فکر تو حرص بخورن و فشار بخورن و اخرسرم ام اسی چیزی بگیرن از شدت حرص و فشار یا سکته کنن کج بشن 

اونا اینجوری انتخاب کردن واسه زندگیشون میخان ک اینجوری زندگی کنن و تمام زندگیشونو به تو احتصاص بدن

پس بذار بدن😂کمکشونم بکن تو این انتخابشون بذا بیشتر فشار بخورن ک این پروسه کج شدنشون زودتر اتفاق بیوفته بخندیم دورهم😂

و این که یکی از علت‌های جدایی ما، غر زدنهای زیاد همسرم بود، حالا بازم غر بزنین😂

البته من فکر میکنم بیشتر دلیل جداییتون پلاس بودن تو صفحه خانوما و سایتی ک کلا مخصوص به خانوما هست بوده 

قطعا انتخاب درستی کرده افرین 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تقریبا پنج روزه بیخوابیم شبی دوساعت اینا میخوابم امتحانا بشدت بهم فشار اورده امتحان امروزم افتادم از ...

تنها خاطراتی ک از درس خوندنم دارم زجر و عذابه

بعد از سالها هنوز نمیتونم کتابایی ک دوس دارم بخونم

ی چیز بت میگم ، اصلا ارزش نداره کوچیک ترین فشار و استرسی ب خودت وارد کنی ، تمام این فشارا تا ابد باهات میمونه و تمام لحظات شاد زندگیتو ازت میگیره ، اصلا اهمیت نده ، تلاشتو بکن ولی اگرم نشد اصلا نگران نباش ، هیچ چیزی تو دنیا ارزش اینو نداره ک ی خط ی چروک ریز بیوفته توی صورت تو ، استرس و فشار خیلی خطرناکه ، خطرش از شکست و موفق نشدن خیلی بیشتره ، من اگ کمکی از دستم برمیاد بهم بگو خوشحال میشم انجام بدم واست

نیم ساعت خدایی زیادم هست دروغ چراببین من وقتایی ک حوصله ی کاری ندارم ویدیوهای یوتیوب میذارم مثلا پرو ...

جنایی روانشناسی عاشقانه 

ولی چطور موقع رانندگی نگا کنم آخهه

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده
نیم ساعت خدایی زیادم هست دروغ چراببین من وقتایی ک حوصله ی کاری ندارم ویدیوهای یوتیوب میذارم مثلا پرو ...

دوس داشتم بگی بابا نیم ساعت که راهی نیس

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده
هروقت بخام ریپلای بزنم استرس میگیرم چرت پرت منویسم🤦🏻‍♀️😂

وای منم اینجوریم پس نگران نباش راحت همون چرتوپرتاهم بریز بیرون (دور از جونت البته) خوبیش اینه اینجا کسی کسیو نمیشناسه و ادم راحت میتونه خودش باشه 

نمیدونممیگه نمیخوامدیپلم گرفتم دوازده سال پیشدوازده ساله دارم میجنگم باهاشهر مدل بگی من گفتم بهشیه ک ...

جامعه اسمن پیشرفت کرده ، مردا هنوزم از اگاه شدن زنا میترسن ، ازینکه ی ذرع استقلال یا قدرت پیدا کنن ، ولی اخه مگه ادم چقد زندس ک از کوچیک ترین خاسته هاشم بخاد بگذره بخاطر کسی؟اون حاضره همچین فداکاری بخاطر تو بکنه؟اگ حاضره ک خب حالا اشکال نداره ی کارم تو بکن بخاطر دل اون (هرچند ک بازم بنظر من درست نیست) ولی اگ حاضر نیست من جات بودم کل زندگیمو فدا نمیکردم واسه کسی ک حتی از درس خوندن منم میترسه و قراره تا ابد کنترلم کنه و نذاره زندگی کنم

فک کن الان ۷۰سالته ، خودت میمونی و حسرتات و هیشکیم نیست بابت عمر رفتت بهت جواب پس بده 

جامعه اسمن پیشرفت کرده ، مردا هنوزم از اگاه شدن زنا میترسن ، ازینکه ی ذرع استقلال یا قدرت پیدا کنن ، ...

دقیقا

عمرم رفت 

حسرتش موند تو دلم

😭😔

حلالشون نمیکنم

خانه شماره 12 میدان گریمولد
ممنونم واقعا فقط بیرون ریختنش کمک بزرگی بود انگار همینطوری که مینوشتم ذهنم‌میدونست کدوم‌مهتره کدوم م ...

فدات عزیزدلم بعضی وقتا همین حرف زدن عادیم خودش کلی ب ادم کمک میکنه 

جنایی روانشناسی عاشقانه ولی چطور موقع رانندگی نگا کنم آخهه

نگا نکن فقط گوش بده این ویدیوها تکثرا تصویر خاصی ندارن اهنگ بعد ی مدت خسته کننده میشه ولی اینت ذهنتو درگیر میکنه ، توی یوتیوب بگرد کانال هایی ک با صداشون و تعریف کردنشون حال میکنی پیدا کن ، تو زمینه جنایی من خودم با marryjane reports خیلی حال میکنم ، ولی تو باید ببینی با کدومش ارتباط برقرارمیکنی