2777
2789
عنوان

بیاین باهم غر بزنیم راجب هرچیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 121 پست

ایکاش مادر شوهرم نبود

همه ی ما باید کسی را داشته باشیم که وقتی یک روز ، روزِ ما نبود بنشینیم روبرویش و غُرغُرکنان از سیر تا پیازِ تمام بد بیاری هایمان را برایش تعریف کنیم و او هم لبخند به لب گوش کند و پایان هر جمله مان بگوید : پس حق داشتی اینقد عصبی بشی ، حالا وِلِش کن ، مهم نیست ، فدای سَرت ! میدانید ، آدم هر چقدر هم قوی باشد باید کسی را داشته باشد که حال بَدَش را بفهمد، که نگذارد به حال خودش بماند، کسی که حالمان را به حالش گره زده باشد!                                                                                                                                                                                                                              بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از غذا درست کردن خسته شدم

واااای گفتی بخدا مغزمون از کار افتاد انقد فک کردیم چی درست کنیم 

هرروزم فقط غذا اشپزی ظرف کثیف ظرف شستن 

زندگیمون ب همین میگذره 

دلم گرفته نگرانم دارم با بچم امتحان میشم توی بدترین مرحله زندیگمم نمیدونم تقاص چیه فقط به خدا میتونم ...

الهی دورت بگردم چرا میتونم بپرسم چیشده؟شاید تونستیم حداقل با حرف زدن یکم از غمات کم کنیم...

چرا مشکلش چیه؟تو چ مقطعی میخای بخونی؟و چرا نمیذاره؟

نمیدونم

میگه نمیخوام

دیپلم گرفتم دوازده سال پیش

دوازده ساله دارم میجنگم باهاش

هر مدل بگی من گفتم بهش

یه کلام فقط میگه نهههه

😭😭😭😭😔

خانه شماره 12 میدان گریمولد
نمیدونم چرا لاغر نمیشم خسته شدم از رژیمای سخت و پول باشگاههرویم ورزش میکنی صد گرم صد گرم کم میشه دوب ...

بعنوان کسی کللللی پول خرج کرد ک چاق بشه واقعا نمیدونم چی بگم😂ولی ‌ی توصیه خاهرانه بهت میکنم ، پارتنرت یا هرکسی راجب ظاهرت یا هرکدوم از ویژگی هات نظر منفی داد همونجا با پشت دست بزن تو دهنش ، البته ن ب این شدت😂ولی هیچوقت اجازه نده کسی راجبت نظر بده میخای تغییر کنی فقط بخاطر خودت تغییر کن 

حالا بم بگو ببینم رژیم و ورزش کارمیکنی؟اگ اره چجوری؟فک کنم بتونم کمکت کنم 

هر روز باید نیم ساعت رانندگی کنم تا محل کارم حس میکنم دوره برام بعضی وقتا خسته میشم هرچی موزیک جدید ...

نیم ساعت خدایی زیادم هست دروغ چرا

ببین من وقتایی ک حوصله ی کاری ندارم ویدیوهای یوتیوب میذارم مثلا پرونده جنایی یا هرچی ک برام جذاب باشه بعدش عصن نمیفهمم زمان چجوری میگذره

ب چ موضوعاتی علاقه داری؟

بعنوان کسی کللللی پول خرج کرد ک چاق بشه واقعا نمیدونم چی بگم😂ولی ‌ی توصیه خاهرانه بهت میکنم ، پارتن ...

اخی عزیزم😁💕

اره من فسینگ و کتوژنیک گرفتم یه مدت با یک روز در میون بدنسازی

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

خسته شدم بسسس ظرف شستم و جارو زدمکاش ی ذره شوهرم کمک حالم بود درکم میکرد به حرفام گوش میداد پول بهم ...

واقعا درکت میکنم کارای خونه خیلی زیااااااده هرروز بشوربساب وقتی واسه خود ادم نمیمونه 

ی سوال ، ایا دوست داره؟و سوال دوم اینکه پول داره و نمیده؟یا نداره؟

تبعیض های خانواده شوهر بین شوهر من و بقیه بچه ها به معنای واقعی کلمه دلم میخواد مادرشوهر دورو و هزار ...

ینی قشنگ میفهمم چی میگی خانواده شوهر خوب من تاحالا ب چشم ندیدم ، میشه بپرسم این تبعیض ها در چه زمینه ای هست؟

اینکه شوهرم هر روز. دوستشو واسه ناهار میاررهه خونه خسته شدم چون مامانش خوشش نمیاد شهر خواهرشم می‌ره ...

😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳

بابا دختررررررر مگه وظیفه توعه شام و ناهار بقیه رو بدی؟مگه سازمان بهزیستی باز کردی؟

والا خوب صبری داری نکن قطعش کن اگ شوهرت گوش نمیده خودت ی کاری کن طرف نیاد دیگ 

مگه تو حق زندگی کردن نداری؟

امروز ؟؟؟؟ این کفش کوفتی پامو‌میزنه انگشت کوچیکم داره زجه میزنه خودم هنوز کامل خوب نشدم سرفه دارم‌ته ...

وای دختر این حجم از حرص و جوش و نگرانی ها داغونت میکنه اینجوری نکن باخودت

حیف تو نیست با این همه فکروخیال دور از جونت افسرده بشی پیر بشی شکسته بشی درصورتی ک بقیه ادمای زندگیت خوش و خرم زندگیشونو میکنن؟ی خط ی چروک بیوفته تو صورتت دیگ هیچ جوره درست نمیشه

ازمن میشنوی شل کن همه چیو دایورت کن و اصلا اهمیت نده

هرچی درست شد شد ، نشدم نشده دیگ قرارنیست تو همه چیو درست کنی تو ب فکر خودت و اعصابت باش ، بخدا همه چیو ول کنی خودش درست میشه

از دست من کمکی برمیاد واست انجام بدم؟میتونم بهت پیشنهاد و راهکار بدم واسه سازمان بندی ذهنت ک همه چی باهم فشار نیاره

وای دختر این حجم از حرص و جوش و نگرانی ها داغونت میکنه اینجوری نکن باخودتحیف تو نیست با این همه فکرو ...

ممنونم واقعا فقط بیرون ریختنش کمک بزرگی بود انگار همینطوری که مینوشتم ذهنم‌میدونست کدوم‌مهتره کدوم میتونه بمونه برا بعد مرسی از تاپیکت ❤️😁