2777
2789
عنوان

عفونت بخیه سزارین

143 بازدید | 15 پست

سلام خانوما کسی تجربه داره بعد از سزارین ۵ روز بعد لرز شدید کردم اومدم بیمارستان با تب ۳۹ درجه بستریرشدم بخیه سزارین عفونت کرده دو روز آنتی بیوتیک وریدیرقوی دارن تزریق میکنن اولش جای بخیه ها از رو خوب بود بعد از دو روز بستری بخیه ها داره خون و جرک میاد بیرون توروخدا اگه کسی تجربه ای داره بگه 

عزیزم خوب میشی عفونت میاد بیرون خشک میشه 

دم کرده  پونه کوهی هم خوبه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاالله زود خوب میشی درک میکنم چقد اذیت کننده ست

تبت قطع شده؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
عزیزم خوب میشی عفونت میاد بیرون خشک میشه دم کرده پونه کوهی هم خوبه

مرسی که اینقدر خوب روحیه میدی واقعا خسته شدم ۱۲ روز قبل زایمان کیسه آبم پاره سد دوازده روز تو بیمارستان بستریم کردن بچم یه کم بزرگ شه چون زود رس بود الان بچم تو ان آی سی یو عه خودم سه روز رفتم خونه دوبارهدبا این وضعیت برگشتم

دارو هات و مصرف کن

غذای مقوی بخور 

سردت نباشه

صدقه بنداز

آیت الکرسی تلاوت کن به همسرتم بگو برات تلاوت کنه هر روز هر شب ی وقت چشم نظر نباشه

یعنی از همه طرف  درمان کن😁

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
هر کاری فکرشو بکنی کردم کلی دعا کلی نذر

ان شاءالله  هم خودت هم نی نی نازت زود سرحال میایین

صدقه بده هر روز

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
ممنونم عزیزم انشالله توکل بر خدا

🌹🌹🌹🌹🌹🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

مرسی که اینقدر خوب روحیه میدی واقعا خسته شدم ۱۲ روز قبل زایمان کیسه آبم پاره سد دوازده روز تو بیمارس ...

حتما حتما عنبر نسارا بگیر از دارو گیاهی 

دو سه تا دونه ازش بریز توی اسپند دونی 

خاکشیر یه ق دو ق بریز  توش 

بهد بذار روی اجاق 

پیکنیک 

دود بده به بخیه هات 

این عالیه تمام خشک میکنه عفونتو 

بوی بدی داره 

سعی کن توی بالکن انجام بدی حیاطی جایی با پیکنیک یا ذغال 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
روز اول دوبار تب شدید کردم ولی بعد دیگه خداروشکر تبم قطع شد یکسره عرق میکنم یه هو کل بدنم داغ میشه

عرق کردن زیاد طبیعیه بعد زایمان من خیس خیس میشدم

تب که قطع شده نشون دهنده ی اینه عفونت داره برطرف میشه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....