2777
2789
عنوان

قبول دارید دکتر عزیزی بعضی

119 بازدید | 9 پست

حرفاش چرته؟

مثلا می‌گفت هر سه تا بچه ای یک اتاق بایدم سرو صدا بدن 

خب ادم عاقل شاید یکیشون درس داشته باشه 

اینجور اون خونه نیست تیمارستانه 

روانشناسی زرده همش 

چی چی میگفت؟

متوجه نشدم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حرف هاش خوبه ولی یکم سوگیری مذهبی داره

سروصدا دادن یعنی اینکه یه چیز طبیعیه اگه به وجود اومد و مثلا درکش کنید

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین حتی یه دونه❤️ دعای شما خیلی گیراست

میدونی منظورشو بگیر 

میگه که دور نکنید بچه هاتونو از هم لزارید پیش هم باشن بازی کنن سر و صدا کنن 

تقریبا منظورش برای بچه های زیر ۱۰ ساله 

وگرنه اونی که درس داره اتاقش باید جدا باشه 

دکتر عزیزی هم یه انسانه و انسان هم ممکن الخطا پیغمبر نیست 

ولی اگدر اکثر موارد بهترین راهنمایی ها و بهترین حرفارو میزنه

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفمه🌱جان عزیزت لایکم نکن

حرف هاش خوبه ولی یکم سوگیری مذهبی دارهسروصدا دادن یعنی اینکه یه چیز طبیعیه اگه به وجود اومد و مثلا د ...

حرفایی که میزنه تقریبا قرآنیه که از نظر علم ثابت شده 

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفمه🌱جان عزیزت لایکم نکن

حرفایی که میزنه تقریبا قرآنیه که از نظر علم ثابت شده

میدونم ثابت شده و منم معتقدم ولی یه روانشناس باید بی طرف باشه که هرکسی با هر دینی رو بتونه راهنمایی کنه

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین حتی یه دونه❤️ دعای شما خیلی گیراست

من خیلی از حرفاشو قبول دارم .اتفاقا یه بار خودش گفت گفت حرفای منو تقطیع میکنن میذارن توی رسانه مفهوم چیزی که گفتم عوض میشه . این چیزی که شما میگید هم من سخنرانی کاملش رو گوش دادم . میگفت بچه ها نباید مالک صد درصد چیزی باشن اینه که اشتباهه اگر دوتا سه تابچه هستن اتاقشون رو مشترک کنید از همین اشتراک خیلی راهکارهای تربیتی بلند میشه حالا بچه درس داره . دو ساعت سه ساعت اتاق رو در اختیارش قرار میدیم درسشو میخونه . سال کنکورش شده کلا یه اتاق میدیم دستش اون یه سال ولی به صورت کلی زمان ها هستن که باید خصوصی بشن نه مکان ها . اینجوری وقتی زمان درس خوندن برسه هر جا باشه خونه خودش خونه دیگران درسشو میخونه هر جا اگر لازم باشه میخوابه  ولی اگر عادت کنه به مالکیت مکان میگه تا میز خودم نباشه درس نمیخونم تا بالش خودم نباشه نمیخوابم . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚