2777
2789
عنوان

این تاپیک نونوا چی بود من دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 63 پست

بعد یه چیز عجیبی که گفته اینه که میخواد با طرف ازدواج کنه حتی سن خواستگار رو دقیق نمیدونه و در واقع هیچی ازش نمیدونه... تا جایی که من می‌دونم مامان بزرگ و بابا بزرگ هامون هم میخواستند ازدواج کنند شرایط هم رو تا اندازه ای میدونستند... حتی نمیدونه نانوایی برای خودش هست یا نه؟ بعد میگه مدتهاست عاشقمه...🤦🤦

اصلا حرفاش عصبیم کرده😂حالا ماشین ما دناس وضعمونم معمولیه اول صبحی شدیم گدا

چرا حرف یه نفر تو این هشتاد میلیون برات پررنگ شده 

چون فقط تونسته با یه تاپیک نظر مزخرفش رو به گوش بقیه برسونه 

اونم یه آدمه مثل هزاران آدم بی نام و نشونه گمشده ی این کشور

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا حرفاش عصبیم کرده😂حالا ماشین ما دناس وضعمونم معمولیه اول صبحی شدیم گدا

اره دگه خودمون جزگداگشنه های مملکتیم منم پستشوخوندم  اطراف من پولدارفراوونه  بیشترشون ماشین ایرانی دارن همسایه هام همه قشرمرفه جامعه هستن  اماکنارماشین خارجیشون یه ایرانی هست یاماشیناشون ایرانیه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ایناهمونان که فکرمیکنن شوهرغول چراغ جادویه 

زندگی مشترک وعلاقه براشون مهم نیست فقط طرف میلیادرباشه 

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
وای دلم میخواست بکوبم دهنش میگفت دوستام همه شوهر کردن من موندم ترشیدم در حالی که فقط ۲۰ سالش بود

راست گفته چرابکوبی دهنش؟ مغزش ترشیده بوده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بعد یه چیز عجیبی که گفته اینه که میخواد با طرف ازدواج کنه حتی سن خواستگار رو دقیق نمیدونه و در واقع ...

مگه شما دختر نیستی؟ چرا اینجا اکثرا از این استیکر استفاده می کنن؟ مگه دخترش چشه؟ نکنه پسری؟

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

سلام ترشیده هستم 🫡

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن