2777
2789
عنوان

بیاین باهم غر بزنیم راجب هرچیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 121 پست
اوو خوشبحالت 😂 خب توصیه ات به من چیه؟ چیکار کنم؟ 😂

بنظرم واقعا صبور باش و اصلا کسی ک اینجوری چشماتو کور کرده نزدیکش نشده چون نمیتونی تصمیم درستی بگیری و حتی اگرم بش برسی ممکنه عواقب بدی داشته باشه ، بیشتر سعی کن کسیو پیدا کنی ک باهاش چفت میشی میتونی باهاش رفاقت کنی ینی ذاتش خوب باشه اخلاقشم خوب باشه ینی ب همه اینا دقت کن چون بزرگترین عشقام میتونه بعد زندگی مشترک ازبین بره اگ با اون ادم جور نباشی یا ادم اشتباهیو انتخاب کنی

درهرصورت امیدوارم بهترینا برات اتفاق بیوفته ♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرم واقعا صبور باش و اصلا کسی ک اینجوری چشماتو کور کرده نزدیکش نشده چون نمیتونی تصمیم درستی بگیری ...

رفتاراش، حرفاش، کاراش تو دستمه کاملا اوکیه ولی احساس میکنم کسی داشته باشع چون پسرا تو چت محاله چرت و پرت و.. نگن ولی این خیلی اقایونه جوابم داد ولی خب همچین ادمی نیست که چرت و پرت جوابم بدع، اخر کاری گفتم هل شدم گفتم اوکیه مشکلی نیس و خندید من که بودم کسی ایجوری گفته بود میفهمیدم روم کراشه یعنی اون نفهمیده🤦🏻‍♀️

رفتاراش، حرفاش، کاراش تو دستمه کاملا اوکیه ولی احساس میکنم کسی داشته باشع چون پسرا تو چت محاله چرت و ...

قطعا فهمیده ، ولی خب بازم نمیتونی صددرصد بشناسیش ، سالها باید بگذره یکیو تو هرشرایطی ببینی ک بشناسیش ، بعد کلنم دیگه بروز نده ک ازش خوشت میاد ، مردا برا دختری ک بره سمتشون ارزش قائل نیستن بخاطر روحیه شکارچی ک ژنتیکی بهشون رسیده دوس دارن طعمه شونو شکار کنن ینی خودشون طرفو ب دست بیارن وگرن قدرشو نمیدونن و براش ارزش قائل نیستن ، من مطمئنم تو انقد خفنی ک بقیه باید بیان سمت تو پ بخان باهات باشن 

قطعا فهمیده ، ولی خب بازم نمیتونی صددرصد بشناسیش ، سالها باید بگذره یکیو تو هرشرایطی ببینی ک بشناسیش ...

کلا خانوادش میشناسم،اره میدونم اگه برم سمتش میره، اگه خودم باشم اعتماد نمیکنم کسی بیاد از تو اینستا بگه خوشم میاد و فلان چون فک میکنم این دایرکت چندتا رفته خب منم یکیش ممکنه اوناهن همین بگن، موقع چت ها گفتم اگه فلان چی نشم چیکار کنم و اینا گفت برو شوهر کن منم گفتم شوهر چیه ادم درسش بخونه و اینا، الان ده بار استوری گذاشتم همیشه اولین نفر سین میکرده از اون موقع گفتم هل شدم خیلی دیر بزور نگاه استوریم میکنه منم یخورده دارم زده میشم و خیلییم ناراحتم😔

کلا خانوادش میشناسم،اره میدونم اگه برم سمتش میره، اگه خودم باشم اعتماد نمیکنم کسی بیاد از تو اینستا ...

میفهمم چی میگی ادم بعضی وقتا ی کارایی میکنه ی چیزایی میگه بعدش عین خودخوریش شروع میشه خیلی بده واقعا ولی بنظر من توجهتو صددرصد قطع کن ازش ، اگ بخاد و دلش باهات باشه خودش میاد سمتت ، اگرم ن ک دیگ بهتر از سرت میوفته 

انقد کراشا قراره بزنی انقد ادما قراره بیان و برن عمر درازه ولی تو ی چشم بهم زدن میگذره غصه نخور قشنگم 

میفهمم چی میگی ادم بعضی وقتا ی کارایی میکنه ی چیزایی میگه بعدش عین خودخوریش شروع میشه خیلی بده واقعا ...

اخه چجوری بیاد وقتی نمیشناسه فقط امیدم اینه ک یه روز همکارش بشم اگه بشه، تو عمرم فقط رو این کراش زدم الان چندساله

اخه چجوری بیاد وقتی نمیشناسه فقط امیدم اینه ک یه روز همکارش بشم اگه بشه، تو عمرم فقط رو این کراش زدم ...

ای بابا شانس تو چ کراشی زدی دختر🤦🏻‍♀️

خب کسی ک بخاد بیاد راهشو پیدا میکنه

ولی خب اینجوری ک میگی ی تلاش کوچولو ضرری نداره

طرف چیکارست؟

خدایا از دست پسرم کلافم

ینی بزرگترین ترس من تو زندگی بچه دار شدنه واقعا شما مادرا چقددددددر فداکارین چقدر صبورین چقدر باید ی ادم قوی باشه ک بچه دار بشه حق داری هرچی بگی

ینی بزرگترین ترس من تو زندگی بچه دار شدنه واقعا شما مادرا چقددددددر فداکارین چقدر صبورین چقدر باید ی ...

واقعا صبر میخواد حوصله میخواد

اتاقش رو به گند میکشه تمیز نمیکنه 

درس باید جیغ و هوار بکشم تا بنویسه 

ولی درسش خوبه تو کلاس میگیره 

8 سالشه.. دور از جون غلط کنم به بچه بعدی فکر کنم

ای بابا شانس تو چ کراشی زدی دختر🤦🏻‍♀️خب کسی ک بخاد بیاد راهشو پیدا میکنهولی خب اینجوری ک میگی ی تل ...

اره ببین از جایی شروع شد که من کلا باخدا حرف میزنم گفتم ای خدا کیه بامن ازدواج کنه و اینا شب تو خواب انگار کسی بهم گفت این اسمشه این فامیلیشه حتی اسم مامان باباش گفت من بیدار که شدم گفتم الکیه خیالی بوده و اینا تا اینکه دوسال پیش پیج همین ادم پیدا کردم تعجب کردم واقعا این پسره همشهریمونه من کاملا این خانواده میشناسم دقیقا این ادرس همین پسره هس، ولی خب ازوقتی دنبالش میکنم خیلی تغییر کرده پیشرفت کرده شانس من، خلاصه اینجوری، شغلش پرستاره

واقعا صبر میخواد حوصله میخواداتاقش رو به گند میکشه تمیز نمیکنه درس باید جیغ و هوار بکشم تا بنویسه ول ...

وایییی خدا قشنگ باید چندمدل قرص اعصاب بخوری تا بتونی باهاش کنار بیای ، ولی جدی بحث اتاقش و اینا حالا من بچه ندارم ولی از نظر روانشناسی بخای بهش نگاه کنی حالاحالاها وضعیت همینه و نباید سخت بگیری فقط باید صبوری کنی تا بزرگ تر شه بشه باهاش صحبت کرد هرچی بگی بکن نکن بدتر لجشون میگیره بچه ها ، واقعا خدا بهت صبربده منم خاهرام یکی یدونه دارن واقعا میبینم چی میکشن حالا پسر بچه از دختر بچه خیلی سخت ترم هست بنظرم چون من خاهرزادم دختره ۵سالشه خودش اتاقشو مرتب میکنه ولی بازم خیلی دردسر و اذیت داره برای مادر ، فک نکنم هیچوقت بتونم بچه دارشم واقعا

اره ببین از جایی شروع شد که من کلا باخدا حرف میزنم گفتم ای خدا کیه بامن ازدواج کنه و اینا شب تو خواب ...

عه برگام😐حقیقتا فقط میتونم بگم برگام😑😑😑

ببین اینکه تو خاب اسمشو بت گفتن واقعا خیلی عجیبه

پس دیگ حله تو بیکاربشیم منتظر باش بیاد باخودش ببرتت😂دیگ کاری لازم نیست بکنی تهش ختم میشه به اون