2777
2789
عنوان

به نظرتون رژ لبه یا چیزی شبیه اون

515 بازدید | 43 پست

داداشم پسر خوب و مذهبیه

اما دیشب روی انگشت اشاره ش یه رنگ مثل رژ لب دیدم ‌

جای لب نبود اما ذهنم درگیر شده 

به نظر شما چیزی وجود داره که رنگش مثل رژ باشه ؟ یا خود رژ بوده؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید جایی بوده ترب خورده دستش رنگی شده 

بعضی تربها به دست رنگی مثل رژ میدن 

شاید هم اسمارتیز خورده اونم رنگش مثل رژ میشه 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

فضول نیستم اما نمیدونم چرا انقدر کنجکاو شدم 🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣من تو راهنمایی بودم داداشم دانشگاهی بود میومد  رز لب به لباسش بود یا  با گوشی حرف میزد نمکدون واسه دختره پشت گوشی میشد من جرم میگرفت مث سگ میپردم بهش میزدمش

بیچاره برادرت ، حالا فرضا هم که رژلب بوده باشه میخوای بری به روش بیاری ؟ یکم کمتر اسکنش کن بذار نفس ...

پرسیدم چیه رو دستت گفت نمیدونم بعد تقریبا مثل رژ رو دستش پخش شد پاکش کرد

گفت رنگ خوراکیه که خوردم شاید😐