2777
2789
عنوان

چه جوری به نامزدم بگم من دیگه باهاش بیرون نمیام چون پولی ندارم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1578 بازدید | 66 پست

وقتیم عقد نیستید اینقدر بیرون نرو 

تمومت میکنه  و تکراری میشی براش

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
من خودم نمی تونم قبول کنم یکی دیگه که هنوز ارتباط مون رسمی و عقدی نشده برام خرج کنه. نمی تونم چیزی ب ...

حرف ما که تجربه مون بیشتره قبول کن ، طرفت آلات باید نشون بده چقدر مرد زندگیه ، باید بخاطرت به فشار بیفته ، بخاطر زن موردعلاقه ش ، خودشون هم اینحوری بیشتر دوست دارن

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین برو یوتیوب  صفحه ی شیما کاتوزیان آخرین پستی که گذاشته دقیقاااا برای تو هستش. حتما حتما ببینش

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
حرف ما که تجربه مون بیشتره قبول کن ، طرفت آلات باید نشون بده چقدر مرد زندگیه ، باید بخاطرت به فشار ب ...

رک و راحت بهش بگم که دیگه نمی تونم هزینه ها رو بدم؟ یا هر بار موقع حساب کردن عقب وایستم؟

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈

عزیزم شما اگه میخوای خرج کنی باید یه پله پایین تر از اون خرج کنی.

مثلا اگه اون شما رو شام مهمون میکنه شما کافی شاپ مهمونش کن. اگه اون برات کاپشن دو سه میلیونی میخره شما براش سوئیشرت یک تومنی بخر.

حالا اینا مثال بود. منظورم اینه که این جوری هزینه کن که هم آویزون و تیغ زن به نظر نیای هم جایگاه شما به عنوان خانم و ایشون به عنوان آقا حفظ بشه.

رک و راحت بهش بگم که دیگه نمی تونم هزینه ها رو بدم؟ یا هر بار موقع حساب کردن عقب وایستم؟

نه رک نگو ، کم کم رفتارت و عوض کن ، همچنان مهربون باش و خوب ،مثلا یه قرار و کنسل کن بگو رفتم دکتر ، خرج شد ، حتی بیشترم لازم دارم .بعد همین پول نداشتن باعث میشه کمتر برید بیرون ، حالا طرفت میبینه کمتر میبینتت،  میره شرایط و فراهم میکنه که بیشتر کنارت باشه .

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
وقتیم عقد نیستید اینقدر بیرون نرو تمومت میکنه و تکراری میشی براش

مگه من اسباب بازیم که براش تکراری بشه 

پس قراره ۳۰ ۴۰ سال زندگی رو چیکار کنیم اونجوری که ۲۴ ساعته منو می بینه

عزیزم دیگه بزار هزینه غذارو اقا بده شما اگر خیلی سختته بجاش براش کادوهای گرون بگیر گاه به گاه اما دیگه غذارو خدایی بزار خودش بده🥲

💙🤍🩵خدایا شکرت💙🤍🩵خدایاشکرت💙🤍🩵خدایاشکرت💙🤍🩵

عزیزم دیگه بزار هزینه غذارو اقا بده شما اگر خیلی سختته بجاش براش کادوهای گرون بگیر گاه به گاه اما دی ...

منظورم اینه تو مناسبتا براش کادوهای خوب و گرون بگیر

💙🤍🩵خدایا شکرت💙🤍🩵خدایاشکرت💙🤍🩵خدایاشکرت💙🤍🩵

مگه من اسباب بازیم که براش تکراری بشه پس قراره ۳۰ ۴۰ سال زندگی رو چیکار کنیم اونجوری که ۲۴ ساعته منو ...

دیگه عزیزم اینهمه آدم با هم هماهنگ کردیم چی بهت بگیم؟ خودت چی فکر میکنی

دنیای پسرا فرق داره واقعا

خود دانی

موفق باشی

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
عزیزم شما اگه میخوای خرج کنی باید یه پله پایین تر از اون خرج کنی.مثلا اگه اون شما رو شام مهمون میکنه ...

دقیقا همین کار رو می کنم 

هر بار با ماشین میاد دنبالم هر چیزی که بخوام برام می خره جاهای گرون رو اون حساب می کنه 

ولی منم در کنارش هزینه های کوچیک تر رو گردن می گیرم ولی چون درآمدی ندارم خیلی سختمه من علاوه بر اون یه سری هزینه های دیگه هم دارم