2777
2789
عنوان

چه جوری به نامزدم بگم من دیگه باهاش بیرون نمیام چون پولی ندارم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1579 بازدید | 66 پست

نظری در مورد شرایط خاص به ذهنم نمی‌رسه 🫤

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتره کمتر بیرون برید وقتی شرایطت اینه لازم نیست هفته ای دوبار بری بیرون یکبار برید بیرون یکبارشو بگو بیاد خونه تون بیرون رفتناتونم حتما نباید توش شام و نهار بخورید که..برید قدم بزنید نهایتش یه کافه برید که بهتون فشار نیاد 

خدایا راضیم به رضای تو
رک و راحت بهش بگم که دیگه نمی تونم هزینه ها رو بدم؟ یا هر بار موقع حساب کردن عقب وایستم؟

تو نباید هزینه بدی ک 

نگو که ازش پول تو جیبی نمی گیری؟!؟!😐

همیشه یادت باشه زنی که خرج داره ارج داره😂

بخاطر مسائلی لغو کاربری زدم🙃

ایلان ماسکم تو نامزدیش ماهی یبار میرفت بیرون

الان به جای اینکه اوج جوونیتونه برید کار کنید مهارت کسب کنید پول دربیارید دارید نصف هفتتونو صرف کارای بیهوده میکنید

عجبا

بعد از بی پولی هم مینالید

کاری با این همه حرف و نکته عجیب تاپیک ندارمفقط بگو چطور میتونید یک روز درمیون یه روز کانل باهم باشید ...

من دیگه آخراش کلافه میشم بس که حرف می زنه 

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈
من خودم نمی تونم قبول کنم یکی دیگه که هنوز ارتباط مون رسمی و عقدی نشده برام خرج کنه. نمی تونم چیزی ب ...

شما وقتی نشون کرده هستی ، ارتباطتت رسمی هست یا میتونی شرایط به پدر و مادرت بگی ک شما داری تقبل میکنی هزینه ها رو و پول بیشتری بگیری 

اینو پسرای پرنسسعلی مد کردن یه عده دخترام فاز روشنفکری برداشتن گفتن آره ما هم باید پول بدیم آخه اح*مق تو کشوری که بعد از ازدواج حتی حق تحصیلت در گرو اجازه همسرته حرف از برابری نزن!!! 

هر موقع قوانین ازدواج و طلاق ما هم شد مثل غربیا تو باقی مسائلم برابری باشه...

اصلا کی گفته میرید بیرون حتما باید شام و نهار برید؟ یه عصر برید با یه لیوان کاپوچینو یا یه بستنی حلش کنید🙄 اونم یه روز درمیون😐

رک و راحت بهش بگم که دیگه نمی تونم هزینه ها رو بدم؟ یا هر بار موقع حساب کردن عقب وایستم؟

رک بگو مودبانه، شرایط رو بگو و بگو نمی‌خوام این شرایط برام پیش بیاد که وسط ماه بی پول بشم