2777
2789

مامانم دو تا دختر داره

اون یکی داییم هم دو تا دختر 

خالم یدونه دختر 

زنداییم یه دختر و یه پسر 

حالا همش به مامانم میگه پسر من تنها نوه پسره شما پسر ندارید  یا یدونه بیار بعد مامانم گفت من نمیخوام خودت بچه بیار گفت من دارم دیگه 

یا همش با حرفاش مامانم و زندایی رو عذاب می‌ده

خالم شهر دیگس وگرنه به اونم میگه 

یه جواب خوب بگین من بگم دهنش رو ببنده

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

بگو ایشالا  تاج و تخت دایی رو ب ارث میبره 🤣

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا آدم باید با حرفای زنداییت عذاب بکشه اصلا ؟! بذار انقد بگه که خسته بشه

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚

حالا انگار تحفه زاییده

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

یه سوال

هنوز بهت ثابت نشده ذات زندایی ها اینه؟

البته خودم قراره زندایی شم بعدا🤦🏻‍♀️😂

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

نمیدونم یک چیزم بگید توهین به خانواده خودتونه اما حالا دیگه انگار ولیعد بدنیااورده براتون

بهترین کار بیمحلیه هر بار گفت بگید خیرش را ببینی ما دیگه قصد بچه دارشدن نداریم میخاهیم پسر تو تک بمونه تا دست برداره 

بی تفاوتی بهترین راه حلهپسر نام پدرو حفظ میکنه وختر خود‌پدرو🥹بیو بابام

درسته گلم ولی خب با حرفاش همش ناراحت میکنه مامانم رو 🥲

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

چرا آدم باید با حرفای زنداییت عذاب بکشه اصلا ؟! بذار انقد بگه که خسته بشه

همه جا میگه پیش همه کس میگه خب آدم ناراحت میشه دیگه 🥲