2777
2789
عنوان

چه جوری به نامزدم بگم من دیگه باهاش بیرون نمیام چون پولی ندارم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1578 بازدید | 66 پست
دقیقا همین کار رو می کنم هر بار با ماشین میاد دنبالم هر چیزی که بخوام برام می خره جاهای گرون رو اون ...

خوبه. پس باهاش صحبت کن خیلی رک و منطقی. حرف زشتی نیست که بخوای از گفتنش خجالت بکشی. اونم خودش میدونه تو بیکاری. بگو کمتر همو ببینیم یا تایم بین وعده های غذایی بریم بیرون که هرکس غذا رو تو خونه‌ش بخوره.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین اینکه کل هزینه رو پسر بده به نظر من زشته اونم با شرایط اقتصادی الان اتفاقا کار درستی میکنی که نمیخوای ازش پول تو جیبی و اینا بگیری 

اما خب چیزای گرون رو هم تو حساب نکن جوری نباشه که کلا حساب نکنی تیغ زن به حساب بیای 

اگرم همون چیزای کوچیک در حد توانت نیست واضح بهش بگو من پولم کمه کمتر بریم بیرون دوست ندارم تو هم زیاد خرج کنی اذیت بشی 

و این چیزا ربطی به پرنسس و اینا نداره تو وضعیت الان دختر پسر باید پا به پای هم باسن به نظرم 

عزیزم چرا احساس می‌کنی اون خرج کنه زشت یا بد یا بی ادبیه، بذار تکلیفت با مرد مشخص بشه ، اینا تازه یک مشت دربرابر خروار مشکلات و مسائل زندگیه، بعداً شما با این وضع زندگی کنی همیشه تو نقطه کم ارزش زندگیت قرار مییری، هرجور با خودت رفتار کنی بقیه ام همینکارو باهات میکنن، ارزشت کم نیست خودتو بالاتر بدون

خدایی انقدر زیاد میرید بیرون ک طرف پولدارم باشه ورشکست میشه

بجای این کارا بگو رودتر بره سرکار

شرایط خاص یعنی چی ک نمیتونه کار کنه ولی بیرون بیاد

هفته ای دوبار بیرون برید یبارش کافی شاپ دوسه ساعت

یکیش اخر هفته از عصر تا شب شام مهمون اون

پولاتو جمع کن روز مرد کادو بده بهش بجاش و یه کیک خونگی درست کن

مگه من اسباب بازیم که براش تکراری بشه پس قراره ۳۰ ۴۰ سال زندگی رو چیکار کنیم اونجوری که ۲۴ ساعته منو ...

عزیزم شما به اون ۳۰ ۴۰ سال زندگی با این ادم نمیرسی که از الان داری تمام خودت رو براش میزاری شاید تو واقعا همه جوره پشتش باشی ولی اون مسیر زندگیش رو با کمک مالی پدر و حمایتدعاطفی تو خیلی عادی میره تازه بعدش بره سرکار نره چی پیش میاد معلوم نیست این کارای تو فداکاری نیست چون هیچ تعهدی به تو نداره و بدترراینکه همیشه در دسترسی .اخه هر یه روز در میون  صب تا شب؟!!از خلنوماس متاهل بپرس بعد ازدواجشون چقدر رفتار همسرشون عوض شده حتی اونایی که مثلا ازدواج درست کردن.تو فکر میکنی شناخت پیدا میکنس ولی در واقع داری وقتت رو میسوزنونی ودیگه هیچ چیزی برای کنجکاوی و آینده نمیمونه هیچی نشده به مشکل هزینه خوردی ومیخوای نشون بدی مثلا اویزون نیستی این ماجرا چند سال دیگه هم هست چه کار میتونی بکنی با این هزینه ها؟بهتزه هفته ای یه بار یا نهایت دوبار ببنیش یا یه وقتایی کنسل کنی وبه فکر شغل باشی که هم وقتت تنظیم شه هم یه دلتنگی و تلاشی از طرف اون بشه 

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)