2777
2789
عنوان

من و همسایمون هر دومون دوتا بچه داریم بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 41 پست
وا روانی بودهمنم معلمم و هیچ وقت با بچم سر صدا نمیکنم بچم آرومه خودمم خیلی کم صبر نیستم ولی صدای سرو ...

اسی همسایت پیدا شد دادو بیدادتو شنیده😂😂😂

بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:                    زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑

جفتتون اشتباه میکنید اون که هیچی ولش کناما مادری که داد زیاد بزنه بچه بزرگ بشه تره هم براش خرد نمیکن ...

بخدا خیلی سعی میکنم آروم باشم ولی یه جاهایی واقعا از کوره در می‌ره آدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخیی دلم کباب شدولی ی چیزی رو قبول دارین ک همین بچه ها بزرگ بشن بیشتر هوای مادرشون رو دارن؟دیدم ک می ...

آره والا مادر شوهرم بچه هاشو رو چشمش میذاشت چه الان چه وقتی کوچیک بودن آخه زنعموم  ولی الان هیشکی به فکرش نیست برعکس خاله شوهرم بچه هاش جرات نداشتن چیزی ازش بخوان الان همچین ساپورتش میکنن

بخدا خیلی سعی میکنم آروم باشم ولی یه جاهایی واقعا از کوره در می‌ره آدم

به این فکر کن تو الگوی اونی 

تمام کودکی رو منتظر میشه بزرگ بشه بتونه مثل خودت سرت داد بکشه 

رفتار قاطع داشته باش 

وقتی کار بدی میکنن بگو فلان چیز امروز کنسله و واقعا کنسل کن. ولی قهر نکن یه کم تو قیافه باش... 

جذبه خیلی مهمه برای بچه 

بچه ها یه ذره شیطونن گاهی تلاش میکنن الکی صدای آدم رو دربیارن

بچه رو نیشگون گرفتن و هیچی نگفت من که به دخترم به اخم کنم و باهاش تند حرف بزنم چنان میزنه زیر گریه ک ...

اصلا اگه از چشمی ندیده بودم روحمم خبر دار نمیشد که داره میزنه بچشو ..سریع در رو باز کردم خانمه خودشو جمع و جور کرد انگار اتفاقی نیفتاده

واقعا همینهب خونه هایی ک زیادی تمیزن و زیادی آرامش داره باید شک کرد، صددرصد بچه ها از ترسشون کاری نم ...

این دیگ از اون حرفا بود😐

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
اصلا اگه از چشمی ندیده بودم روحمم خبر دار نمیشد که داره میزنه بچشو ..سریع در رو باز کردم خانمه خودشو ...

البته یه کمم حق داری پسرا توجهشون کمتر از دختراست یه حرف رو صدبار باید بگی ولی خب داد زدن آستانه بی‌توجهی شون رو بالا میبره