2777
2789
عنوان

من و همسایمون هر دومون دوتا بچه داریم بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 41 پست
حالا پسر من بعضی روزا چنان گریه میکنه همسایه ها فک میکنن دارم ب طرز فجیعی این بچرو میزنم یا شکنجه می ...

دختر من موهاش بلند بود، وااای تو حموم شونه میکردم یا صبح ها، قشنگ صداش تا طبقه اول میرفت، همیشه با خودم میگفتم الان همسایه ها فکر میکنن، من چه بلایی سر این بچه میارم. مخصوصا داخل حمام

حالا پسر من بعضی روزا چنان گریه میکنه همسایه ها فک میکنن دارم ب طرز فجیعی این بچرو میزنم یا شکنجه می ...

وایی واسه منم اینجوریه سر غذا و کیک و اینجور چیزا دعوا داریم چون همیشه من ی تیکه شو میخورم🤣🤣🤣🤣

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به این فکر کن تو الگوی اونی تمام کودکی رو منتظر میشه بزرگ بشه بتونه مثل خودت سرت داد بکشه رفتار قاطع ...

درسته عزیزم🌸ممنون از وقتی که برام گذاشتی🌹حتما سعی میکنم خودمو کنترل کنم .اگه نشد میرم مشاوره 

آره والا مادر شوهرم بچه هاشو رو چشمش میذاشت چه الان چه وقتی کوچیک بودن آخه زنعموم ولی الان هیشکی به ...

در مورد مادرشوهر من برعکسه

موقع کوچیکی بلا نسبت مثل خر بچه هاشو میزده، الان بچه هاش میپرستنش، ولی در عوض یک مشت بچه عصبی تحویل جامعه و زن و بچه هاشون داده، من ک حلالش نمیکنم

نه عزیزم منم یه دختر و یه پسر دارم

دختر که آرومه پسر خیلی شیطونه  من خودم دختر دارم تا اینحا که تو ۱۵ سال هست هیچ نوع اذیتم نکرده ولی خواهرام که دارن هم دختر هم پسر پسراشون بیشتر اذیت میکنن ماشاالله انشاالله داغشون نبینی خیلی حساس نباش روشون  به اعصابت مسلط باش  

درسته عزیزم🌸ممنون از وقتی که برام گذاشتی🌹حتما سعی میکنم خودمو کنترل کنم .اگه نشد میرم مشاوره

الان کانال دو، استاد داره درباره برخورد با بچه ها حرف میزنه.

چقدر حرفاشون قشنگه.

برنامه صبحانه ایرانی خیلی مشاوراش خوبن

پدرو مادر همسر منم هیچ وقت خیری ب ما نرسوندن چه مالی چه حتی هدیه پذیرایی هزینه عروسی خونه ... هیچی. شوهرم از بچگی کارمیکرد بیشتر پولهاش میداد ب مادرش که جهاز خواهراش شد.فقط بلد بودن زبون بریزن الان شوهرم ۲۴ساعته در اختیار شونه

خداروشکر کسی ب اسی نگفت چرا از چشمی نگاه کردی و فوضولی کردی و ب تو ربطی نداره🤣🤣🤣

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
خداروشکر کسی ب اسی نگفت چرا از چشمی نگاه کردی و فوضولی کردی و ب تو ربطی نداره🤣🤣🤣

به قصد فضولی نبود ..من کلا دوست ندارم با همسایه ها تو راه پله رو به رو بشم .منتظر بودم برن بعد من برم که این صحنه رو دیدم

به قصد فضولی نبود ..من کلا دوست ندارم با همسایه ها تو راه پله رو به رو بشم .منتظر بودم برن بعد من بر ...

کلا تو این تاپیکا خیلیا میان میپرن ب اسی و از این چرت وپرتا میگن

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️