2777
2789
عنوان

به شوهرم مشکوکم

166 بازدید | 3 پست

سلام خانمای عزیز ازتون کمک میخوام هر کی تجربه داره میتونه بهم کمکی بکنه مشکلم حل کنم دریغ نکنه، من یه مدتیه بخاطر سرد شدن شوهرم بامن از هر لحاظ و دعواهای طولانی و اینکه خیلی سرکار میمومد ونمیومد خونه بهش خیلی شک دارم و بخاطر همین الان شش ماهه ریختم بهم تو تلفنش شماره های زیادی پیدا کردم از کانال های صیغه یابی تو فیسبوک که اکثرا زنایی اونجا معرفی میکردن که بیوه ان وبچه دارن که باهاش بحث کردم گفت شماره ها برای من نیست چون جیمیل بقیه رو زدم تو موبایلم این شماره ها تو گوشیم ادد شدن خانما من چندبار که باهاش تماس میگرفتم  صداهای مشکوک شنیدم اینگار کسی همراهش بوده  تو ماشین یک بار داشتم تلفنی باهاش حرف میزدم که ضبط ماشین آیه الکرسی پخش کرد و بلافاصله یکی زود قطعش کرد و صدای زنی شنیدم که گفت بذارمش اینجا منظور کنترل ضبط که باهاش صدا رو قطع کرده بهش گفتم کی همراهته کلا انکار کرد که هیچکس کنارم نبوده درحالی که داره رانندگی میکنه تلفن منم جواب داده چطور ضبط قطع کرد مهم تر من صدای کسی کنارش شنیدم، چندباری هم تماس گرفتم زمانی که سرکار بود هم همینطور یک بار که من تو خواب و بیداری بودم صدای یه خانمی شنیدم که ویس فرستاده بود براش که گفته بود پول هیچی بهم ندادی من بهش گفتم این کی بود اون لحظه که از خواب پریدم بهم گفت این تبلیغه تو فیلمجو ببخشید طولانی شد من بهش شک دارم لطفا بهم راهکار مفید بدین زندگیم داره از هم میپاشه از کجا میتونم بفهمم که صیغه یا بچه مخفی داره یا نداره لطفا بهم کمک کنید هر کی تجربه یا میدونه باید چکار کرد بهم پیام دوستی بده، داستان زندگیم خیلی طولانیه خلاصه نوشتم، از همه ای عزیزانی که حرفامو خوندن ممنونم. 

منم تلگرام دارم و نمیدونم از کجا برام همون کانالای صیغه یابی میاد هر چیم پاک میکنم نمیشه 

انقدر مشکوک نباش و قران بخون دلتو صاف کن مکانهای مذهبی برو اگر زیاد گیر بدی و تهمت بزنی اونم یجا دیگه نمیکشه و میکنه که اش نخورده و دهان سوخته نشه

خیلی به خیلی باشه میگه بله کردم خوب؟

سر به سرش نزار 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گوشیشو هک کن 

مثلا تو گوشی خودت همراه من نصب کن با شماره اون کدشو از توگوشیش باید برداری بعدم پاک کن .  بعدا چک کن ببین چقدر تماس داره اگه تکرار تماس داشته باشه ببین کیه اون شماره .