2777
2789

۷ ساله گواهینامه داشتم ولی رانندگی نمیکردم چندوقت پیش شوهرم کمک کرد دوباره یاد گرفتم الان سه چهار روزه بچه هامو صبحا میبرم مدرسه خودم تنها 

امروز برام خیلی بد بود اول که دوسه بار خاموش کردم درحالیکه اصلا خاموش نمیکردم و کامل مسلط بودم به کلاچ و گاز و اینا 

بعد رفتم یه خیابون جدید که مثلا نون بخرم بیام با شوهرم صبحانه بخوریم توقف که کردم دیدم جلوتر برم وایسم بهتره  اصلا اصلا حواسم نبود داشتم میرفتم با ماشین چندمتر جلوتر وایسم یهو یه نیسان از بغلم اومد یعنی خدارحم کرد با فاصله ی چندسانتی متر رد شد ازم و یه بوق طولانی زد و رفت جلوتر وایساد خیلی عصبانی بود 

داشتم از ترس می‌مردم گفتم الان داد و بیداد می‌کنه ابروم‌میره نمی‌دونم چی شد که رفت و بیخیال شد  

حتی به شوهرمم نگفتم این قضیه رو ولی هنوز استرسش مونده باهام هی جلو چشممه اون صحنه

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

چراغ بغل و چراغ عقب رو همیشه چک کن

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عیب نداره یه تجربه بود برات! 

مگه خود آقایون تصادف نمیکنن؟ 

اتفاقا اعتماد به نفست رو دوست داشتم 

همین که تنها رفتی خودش کللللللییه دختر 😍😍😍😍

آفرین بهت 😁😁😁🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️

خداروشکر خودت سالمی و هیچی نشده بهت و به ماشین

همه از این خاطرات دارن اول رانندگی

عقب نشینی نکن

چند سال بعد به عنوان خاطره خنده دار این موضوع رو تعریف خواهی کرد

یه بار توی سربالایی خاموش کردم ماشین هم همینطوری داشت می رفت عقب و از استرس کنترلی روش نداشتم یه راه بندان ایجاد کرده بودم به طول خدا کیلومتر ولی خب الان فقط خاطره است....

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 58کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم(رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم هدف 5: 62کیلوگرم  هدف 6: 60کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

چراغ بغل و چراغ عقب رو همیشه چک کن

حماقت کردم یا فراموش کردم نمی‌دونم چی شد اصلا حواسم نبود چراغ بزنم فقط گفتم برم دوسه متر جلوتر وایسم بهتره 

بدون توجه به هیچی رفتم و اینجوری شد 

دستام هنوز میلرزه یادش میفتم 

قشنگ یه سمت ماشین هردومون میخواست نابود بشه

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰