2777
2789
عنوان

تو فیلم نامزدی آبروم رفت😪😪😪

1936 بازدید | 88 پست

از یه نفر برای یه عروسی لباس قرض کردم.

اونم چون چاق شده بود و سایزش نبود لباس نامزدیشو داد.

من نمی دونستم لباس نامزدیش بوده.

خلاصه که با هم رفتیم عروسی

من آرایشگاهم رفته بودم

عروسی شدم برا خودم😍😍😍😍

چه ربطی به آبرو داشت؟ 

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه ی فامیل تعریف و تمجید که چقد ناز و خ ش اندامی.طرف حسودیش شد🙄فرداش کل زنای فامیلو دعوت کرد.به من ...

خب الان کجای آبروت رفته؟ 

با حسادت مگه آبرو میره؟ 😐

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

خب الان کجای آبروت رفته؟ با حسادت مگه آبرو میره؟ 😐

همون لباسه رو بپوش با هم عکس بگیریم

من ساده هم ذوق زده گفتم باشه

رفتم که این خانوم فیلم نامزدیشو پخش کرد

🤒🤒🤒🤒🤒

سکه شدم😪😪😪😪😪

بنظرم هیچوقت نباید از اشنا لباس گرفت تهش همین میشه

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
دوس دارم ضایعش کنم

همونجا میگفتی ولی قبول داری به من بیشتر از تو میاد چون من هیکلم بهتره جلو جمع عادی برخورد میکردی الآنم همه فهمیدن لباس تو رو قرض گرفتم میدم خشکشویی برات میارمش خدافظی میکردی میزدی بیرون اون بیشتر ضایع میشد