2777
2789

باید تو سرم زده بشه دونه ای ۷۵۰ تا ۱ تومن میدن رو میزنم 

تهوع و رفلاکس معده چندین ساله ای که دارم نصف میشه علایمش 

دلیلش کم‌خونی هست یعنی 

نمیشه قرصی باشه قیمت مناسب تر خوب کنه 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

من ۵ ساله تهوع استفراغ و رفلاکس معده دارم 

حدودا دو سال بود ریه م درگیر شده بود خالم رو حساب مادربزرگ م که کمخون بود آزمایش گفت بدم فهمیدم کم‌خونی دارم به دختر و پسرش پرستارن گفت به من زدند سرفه هام کمتر شد و علایم گوارشی م هم کمتر شد دلیلش یعنی کم‌خونی هست 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما فتق هیاتال هم دارید؟

من بخاطر استفراغ های مکرر فتق هیاتال گرفته بودم ولی درونی بود به بیرون نبود گشادی دریچه مری به معده 

هنوز درگیرش هستم ولی خوب خیلی خیلی مراعات غذایی میکنم و داروهای رو مصرف کردم که باعث کنترل تا حدودی کم شده 

من بخاطر استفراغ های مکرر فتق هیاتال گرفته بودم ولی درونی بود به بیرون نبود گشادی دریچه مری به معده ...

بزرگ بود یا کوچیک؟ برای من متوسطه ولی علائم رفلاکس ندارم فقط ورم معده و درد قفسه سینه

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید
بزرگ بود یا کوچیک؟ برای من متوسطه ولی علائم رفلاکس ندارم فقط ورم معده و درد قفسه سینه

متوسط بود و هست 

ولی باید رژیم غذایی سخت داشته باشم 

من بیشتر تهوع استفراغ رفلاکس اسید معده علایمم بود و هست 

شما باید نگاه کنید به چی حساسیت غذایی دارید و نخورید 

از تمام میوه ها فقط سیب اونم پخته یه پروسه قرمز بهم می‌ساخت یه پروژه زرد 

تابستون ها هم یه نوع فقط بود خربزه نمی‌دونم اسمش چیه ولی پوستش کامل زرد یه دست هست و رنگ داخلش سفید 

جوجه کباب بدون گوجه و چیزی با برنج آبکش شمالی با روغن کنجد یا کباب تیکه بدون تو پیاز خوابوندن و ...

من غذاهام خیلی کم تنوع داره داشت و خیلی کم هست وعده های سه تا چهار تا سیر نمیکنم خودمو 

راستی من قرص هیدروکسی زین ۲۵  مارکشو نمی‌دونم آبی رنگه یا سیتریزین ۱۰ رازک حساسیت معده و غذاییم رو کمتر کرد تا حدودی