2777
2789
عنوان

شرکت نفیس و بازریاب های کنه اش

972 بازدید | 67 پست

من نزدیکیهای عادت صورتم چن تا جوش درمیاد دیروز یه خانمه جلومو گرفته بیا برات درمان بگم دوساعت وقتمو گرفته اخرشم فهمیدم بازریاب نفیسه...

چن ماه قبلم دختر همسایه که اصلا سلامم نمیکنه اومد پیشم سلام احوالپرسی گرم‌ بعد یه ساعت باز فهمیدم برای نفیس بازریابی میکنه...

چندین ماه قبلم😁همسایه مامانم اینا مامانمو دعوت کرده بود که دورهمی داریم با همسایه ها مامانم بنده خدا نمیدونسته که همسایش بازریاب نفیسه و به خاطر این دورهمی گرفتن کلی آت و آشغال برای همسایه ها انداخته بود که نمیدونم این قطره رو استفاده کنید ارتروزتون خوب میشه و فلان و ...

اگه اینجا کسی از نفیس هست میخوام بگم انقدر کنهههه نباشید مردم پولشونو از سر راه اوردن بدن به آت و آشغالای شما الان عصر علمه هرکسی مشکلی داشته باشه میره پیش متخصصش نه شمایی که معلوم نیست کی هستین...

دارویی که تو داروخانه فروخته نمیشه شما بی جا میکنید به مردم میفروشید فقط به فکر جیبتونین که پر بشه و سلامتی مردم مهم نیست براتون...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا خرید که هیچی...همسایه ی ما اصرار فراوون بیا زیر مجموعه ی من بشو با هم پولدار بشیم و فلان.

منم گفتم‌من شاغلم اصلا فرصت ندارم.میگفت چه بهتر ببر محل کارت محصولات رو بفروش!!!!!

من معلم هستم مدرسه هم میان هفته پیش یه دختر خانم اومد ازش خرید کردیمخب چه اشکالی داره طفلی ها دنبال ...

این درسته که وسط خیابون بیای عین کنه بچسبی ول نکنی 

یه پیجی ،کانالی بزنن هرچقدر میخوان تبلیغ کنن و بفروشن 

چیز خوب بفروشن .نه این آت و اشغالای بدرد نخور و به شدت گرون

خب اینا هم مثل دست فروش ها هستند دیگه ، هرکس نیاز داشت میخره نخواست هم هیچی 

ما کلا تو مدرسه هر کسی بیاد وسایل خوب داشته باشه ازش خرید می کنیم دست خالی نره