2777
2789

شوهرم... تقریبا دو ساله ولم کرده . خودم و دخترم رو

هر نامردی و ظلمی که فکر کنین در حقمون کرد.

خیانت، کتک کاری، توهین، تهمت دزدی و ناموسی، شکستن دست مامانم، خوردن حقم توی دادگاه. هر دادگاهی که داشتیم با پارتی و رشوه حقمو پایمال کرد...

توی این دو سال حتی یک بار هم، حتی یه پیامکم نزده.

اما گاهی دلم برای روزای خوبمون تنگ میشه. وقتایی که از جاهایی رد میشم که قبلا باهم رفتیم. وقتایی که تکیه کلام‌های خاص اون یهو به زبونم میاد، وقتایی که غذایی رو درست میکنم که عاشقش بود و وقتی میپرسید چی داریم، میگفتم فلان غذا، چشماش برق میزد و دستاشو به هم میمالید، وقتایی که بغلش میکردم و اون لحظه ها حاضر بودم تو بغلش بمیرم از عطر تنش...

وقتی که فهمید داریم صاحب بچه میشیم و محکم همدیگرو بغل کردیم و گریه کردیم...

وقتایی که منتظرش می‌موندم از سر کار برگرده بعد خوراکیامو نگه می داشتم بیاد باهم بخوریم

وقتایی که از اول پاییز می‌رفت تو حیاط واسه رسیدن خرمالوها کمین میکرد... من دو ساله نمیتونم خرمالو بخورم.

زندگیمون تا دو سال و نیم خوب بود...اما بعدش انگار که سونامی اومد

انگار که زلزله اومد و آوار شد. انگار اون دیواری که بهش تکیه داده بودم، ریخت رو سرم

هرکسی باعثش شد، واگذارش میکنم به خدا... امیدوارم خدا حق نابودی یه عشق رو، حق سرگردونی دخترم رو ازش بگیره

انگار دلت برای اون آدم تنگ نمیشه

دلت برای اون حال خوب تنگ میشه

اگه به نظرت بودن با اون آدم منطقی نیست حال خوبت رو تو چیزهای دیگه‌ای پیدا کن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه قلم خوبی داری. 

الهی که خدا به دلت آرامش بده😍

من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... .....                                 .....             .......       🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی  حسرتم نخوری....... 🙆                 .........        .........    ..........        ..........           .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗

دقیقا... ازش متنفرممیدونی انگار دلتنگ روزای خوبم فقط. نه دلتنگ خودشدلتنگ خودم ، اونموقع های خودم

گلم خودت رو گول نزن

روزای خوب با همچین جونوری که حتی به بچه خودشم رحم نداره رو بریز سطل آشغال

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
انگار دلت برای اون آدم تنگ نمیشهدلت برای اون حال خوب تنگ میشهاگه به نظرت بودن با اون آدم منطقی نیست ...

میگه که :  من دلم واسه تو نه، واسه خودم

واسه اون که دیگه مثلش نشدم، تنگ شده

من دلم واسه همونی که یه روز

تو نبودی توی زندگیش هنوز، تنگ شده

هییییع منی که از فکرش خواب به چشام نمیاد. منی که دارم دل میکَنَم و همش خونه بابامم. چی بگم؟نمی‌دونم ...

گلم فضولی نباشه 

چرا نمیرید یه شهر دور از خانواده شوهرت زندگی کنین؟

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁