2777
2789
عنوان

شرکت نفیس و بازریاب های کنه اش

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 67 پست

با بازایاب های نفیس برخورد نداشتم ولی چند وقت پیش برای یه روش مو زدایی دائمی که تبلیغشو دیدم پیام دادم شمارم رفته تو سیستمشون 

دوبار بلاکشون کردم و بهشون اطلاع دادم که پشیمون شدم و نمیخوام!(ادعا دارن که با پماد! میتونن کار لیزرو انجام بدن!)

بعد هفته پیش خونه دوستم بودم خیلی سر و صدا و ... طرف زنگ زده میگم من جای شلوغی هستم اگه از اون شرکت هستید من نمیخوام محصولتونو تماس نگیرید لطفا

خانمه میگه پس بعدا باهاتون تماس میگیرم! میگم خانم عزیز دارم میگم نمیخوام تماس نگیرید

میگه علت کنسلی چی بوده؟ میگم بهرحال کنسلی قطعیه اخرم گفت باشه من بعدا دوباره تماس میگیرم😐🤣

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شنیدم بعضی از شرکت ها آدم رو گروگان‌میگیرن.

😂

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
با بازایاب های نفیس برخورد نداشتم ولی چند وقت پیش برای یه روش مو زدایی دائمی که تبلیغشو دیدم پیام دا ...

متاسفم برای همچین افرادی که به زور میخوان وسایلشونو بفروشن و حق انتخاب برای طرف مقابل قایل نیستن

واقعا.جدی میگم.بری عضو شرکت بشی به راحتی نمیتونی بیای بیرون.🙁

چی بگم والا 

دوره زمونه بدی شده

بله زیر مجموعه میگیرن ولی هر شرکتی که زیر مجموعه داره که بهش نمیگن شرکت هرمی!!من درمورد بیز تحقیق کر ...

الان شما یه نفری بعد دونفر رو میاری.اون دونفرهم هرکدوم دونفر رو معرفی میکنن.همینجور ادامه داره.این یعنی هرمی.

یکی بود میگفت یکی ازخونوادش یه مدت پیداش نبود.بعد فهمیدن عضو شرکت هرمی بوده.حالا نمیدونم پیداش کردن ...

اتفاقا منم اینجا یه تاپیک خونده بودم بنده خدا برادرش رفته بود تهران عضو چنین شرکتهایی شده بود گروگان گرفته بودنش