2777
2789
عنوان

😭😭😭من مادر بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2240 بازدید | 142 پست
اسی اینجا نمیشه درد دل کرد آشوبترت کردن😂😂😂اسی میدونم ماها دست خودمون نیست ولی واقعا بچه ها پاک و ...

😂کامنت نذاربابا میخورنت میگن سنگدلی معلومه بچگیت کتم زیاد خوردی عقده داری😐😐😐

البته دورازجونت

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا بچه ها گاهی ادم و به ستوه میارن دختر من دیروز کل کف اشپزخونه رو رشته سوپ و ماکارانی و رشته اش ...

دقیقا.. بچه های این دوره زمونه واقعا شورشو در اوردن.. از وقتی کلمه عزیزم افتاد رو زبون مادرا بچه ها بی تربیت شدن.. قدیم مامانم صدا میکرد سکته میکردیم که الان چی شده بعد میفهمیدیم چیزی نشده.. الان بچه ها هی گند میزنن ما میگیم عزیزم چرا ریدی وسط خونه عزیزم پاشو اونور تمییز کنم عزیزم پات کثیف نشه.. مرده شور ببره این مدل تربیتو

خودشون سنگدل نیستن که میتونن دل بشکونن اما من سنگدلم که میگم فوت کنی تو صورتش نفسش برمیگرده اصلا یه ...

ولشون کن من چند برخورد از مامان امیرعلی دیدم خیلی حقیقت گارد میگیره وبدزبان هست...

این مادر حالش بده تاپیک زده برای همدلی ...

میتونستیم بگیم کارت بد بوده ازاین من بعد مامان خوبی باش...

نه وای بچه ت مغزش آسیب دیده و....

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
من دیگه خسته شدم بچه تا خیلی ببخشید م ی گ و ز ه با مشاور مشورت کن.. مگه مابزرگ شدیم پدرمادرامون مشاو ...

خب عزیزم با این طرز فکرتون من چی میتونم بگم

بله کتک خوردن شما الان نتیجه اش اینه بچه اتون هم کتک میخوره

وقتی میگین خسته ششدم تا بچه....میگن برو مشاور یعنی راه حل درست و صحبت کردن رو قبول ندارین

کتک زدن رو قبول دارین

روح اون بچه رو داغون میکنید

بخدا اون نیاز داره به مشاوره درمان

اگر ناراحت نمیشید خودتون هم نیاز به درمان دارین

چون مشخصه بی مهری زیاد دیدین

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
اسی اینجا نمیشه درد دل کرد آشوبترت کردن😂😂😂اسی میدونم ماها دست خودمون نیست ولی واقعا بچه ها پاک و ...

قربونت ممنون ولی عذاب وجدان داره خفم می‌کنه الان فقط میخام خودم نباشم 

جهان را برماسخت کردی بعید است خدای ما بر تو آسان بگیرد

اوه پسر منم همینه البته یه سبک دیگههر چی برق بزنه رو جمع میکنه میگه گنج پیدا کردم.دیروز اتاقش رو تمی ...

اصلا متوجه نمیشن که.. بعد جالبه وقتی یه چیزی میخان زبونشون میشه اندازه ادم هفتاد ساله پخته ودانا... فقط حرف مارو نمیفهمن این درد داره برام

اسی این همه به خاطر بچه تو فحش خوردم لااقل یه ریپ میزدی😂

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
از اول تاپیک داره به استاتر میگه چیزی نیست که بچه اینجوری شدهنترسمشکلی نیستداره کتک زدن بچه رو عادی ...

هست ولی شمام بدخلقی میکنی اون میخواست مادرو آروم کنه...

بچه رو بزنی تو روحیه ش تاثیر بد میزاره من خواهرم همیشه کتکم میزد الان گاهی  زود عصبانی میشم ومیدونم اثرات اون کتکه...

الان او خواهرم بهترین خوبیا درحقم میکنه ولی ارزنی برام اهمیت نداره ...هیچ کس کتک زدن رو تایید نمیکنه

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
خفه شو بابا هی هیچی بهت نمیگممن مکه گفتم اسی خوب کردی یا برو بچه رو بزن یا گفتم زدن بجه کارخوبیه؟من ...

اینم از ادبت!!!!

ریپلای میزنی جواب میگیری

دقیقا.. بچه های این دوره زمونه واقعا شورشو در اوردن.. از وقتی کلمه عزیزم افتاد رو زبون مادرا بچه ها ...

وای دقیقا همینطوره من تنبیه بدنی نمیکنم ولی با حرف میفهمونم کارش بده 

دیروز هی میگفت بده اره بده نباید بریزم خندم میگرفت کلا دنیای بچها شیرینه 

خدایا تو بساز

قربونت ممنون ولی عذاب وجدان داره خفم می‌کنه الان فقط میخام خودم نباشم

نه الان این حال بدت  جو خونتو خراب میکنه

پاشو یه اسفند دود کن

خونتو مرتب کن صبحانه به پسرت بده بگید وبخندید یه غذای خوشمزه درست کن 

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
هست ولی شمام بدخلقی میکنی اون میخواست مادرو آروم کنه...بچه رو بزنی تو روحیه ش تاثیر بد میزاره من خوا ...

ببین گاهی نیازه به یکی تلنگر بزنی نه اینکه بگی هیچ خبری نیست بابا. .لوسه بچه. .فلانه

و اون مادر با همین حرفای ما به خودش اجازه میده بار بعدهم بچه رو بزنه

واینکه نوشتین این مامان امیرعلی زبونش تنده!!!

بله جایی که کسی زور بگه و ناحقی کنه من زبونم تنده و بنظرم اصلا اشکالی نداره