2777
2789
عنوان

دخترای امروزی و قدیم

621 بازدید | 38 پست

با سلام 

چرا قدیما میدیدیم مثلا شوهری ، زنشو کتک می‌زد چیزی نمیکفتن مثلا  حرف از طلاق نمیزدن و بازم خانومای قدیم که کتک خوردن از شوهرشون بازم فداکاری میکردن 

ولی حالا خانومای الانی  و امروزی تا شوهرشون کتکشون میزنه یا چیز دیگه سریع می‌خوان طلاق بگیرن و صبر و تحمل مثل دخترای دیروز ندارن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون دیگه تو سری خور نیستن  و دنیا ارزش نداره عمر جوانی ایت رو بریزی پای یک حیوونی که اخرش خیانت یا کتک میزنه

""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

صبر و تحمل منظورتون ظلم پذیری و مظلوم بودنه؟

چون خانما حقشونو گرفتن و به هیچ نری اجازه کتک زدن نمیدن و این پیشرفتیه به نوبه خودش

هر چند خانما هنوز هم به حقوقی که مستحقشن نرسیدن تبعیض جنسیتی هنوزم هست

هالا کتک زدن هیچی . یکی از اقوام ما که خیلی پیر هست ، 22 بار زایمان کرده .  هالا شما ببین الان ...

یا شاه چراغ ۲۲ بار 🤕🙄🙄🙄🙄🙏

""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

قبلا هم یک عده به طلاق فکرمیکردند ولی قدیم طلاق خیلی جنبه ی بدی داشت 

یک پایان سخت بهتراز سختی بی پایان هست، الانم بای کتک کسی نباید فکر طلاق بکنه ولی اگر واقعا زندگی براش سخت باشه توسری خور مرد که نباید باشه

اسی خانمت را کتک زدی؟

یا شاه چراغ ۲۲ بار 🤕🙄🙄🙄🙄🙏

آره . هربار که باردار می‌شده به یک دلیلی بچه میمرده ، اونموقع دکتر که نبوده که درمان بشه ، برا همین ۲۲ بار بچه آورده تا بلخره یکی زنده مونده و الان فقط یکدونه پسر داره

نمیگم ظلم پذیر باشن ولی باید فداکاری کنن

بر طبق کدوم قانون؟ کدوم باید؟ چرا؟ 

شما مردا دو روز غذای خوب نداشته باشین مگه مراعات حال زن رو میکنین؟

به نام خداوند رنگین کمان ... 🥲🖤

میشه بگین کدوم تبعیض

حقوق ناعادلانه ی طلاق ، عدم حضانت بعد از ۷ سالگی فرزندان ، تحصیل و اشتغال و خروج از کشور به اذن شوهر و...

بیشتر جاها هم نگاه جنسی که زنها دارن و زنها نمیتونن تو امنیت کامل کار کنن