2777
2789

بخدا هیچ حسی بهش ندارما ولی اگر خبریه لطفا بگین مشکوکه یا نه ک دیگ کلاسمو عوض کنم استاد خطاطیم هستش دوباره تایپک زدم چون که امروز یه اتفاقی افتاد اخر میگم

جدیدا دقت کردم😐یه چیزایی رو راجبم یادشه ک اصلا من حواسم نبود مثلا دلیل غیبتم رو دقیق یادش بود بعد یه هفته چرا غیبت کردم ک فلان مشکلو داشتم که غایب بودم  یا مثلا توی جمع که هستیم وقتی مسئله خنده داری باشه بخندیم به من نگاه میکنه ک من میخندم یا نه 

یا مثلا وقتی من بخندم تازه اون صدای خنده اش بیشتر میشه!(بخدا خیلی اروم و ملیح میخندم) گاهی اوقات سنگینی نگاهشو میفهمم ولی جوری رفتار میکنم حواسم نیست 😐و یا اینکه سرکلاس عمدا گفت مجرده بع اینکه فامیل بهش گیر میدن با اینکه هیچ ربطی به مبحث نداشت 

ولی ولی اینو بگم رفتار به شدتتتتتتتتتتتت متین و مهربونی داره و با بقیه هم مهربونه یا یک مبحثی ک من همون جلسه غایب بودم  جلسه ی بعد  گفت چون خانم فلانی نبود از اول توضیح میدم و مبحث قبلی که دو ساعت از تایم بچه ها رفته بود رو رها کرد طرح جدید کشید که بهانه ی اینکه سخته و خانوم فلانی غایب بود

یا مثلا قرار باشه اون نوشته های خطاطی رو نشونمون بده اول نشون من میده سمت من میگیره😐

جدیدا این رفتارا رو میکنه ها قبلا خیلی عادی بود😐🤣ه بعد پرسید که رشتتون فلان چیز بود رشته ی خیلی خوبیه نمیدونم امتحانات شروع شده

تازه🎀امروز کلاس دو سساعتمو نرفتم😐 بین کلاس زنگ زده بود ک چرا نیومدم با اینکه به هیچچچچکس زنگ نمیزنه😐یعنی 8ماهی ک سر کلاسش میرم یه یار فقط به یه نفر زنگ زد دیگ عمرا به کسی زنگ زده باشه

لطفا بگین و اینکه بخدا هیچ حسی نیست یازده سال هم بزرگتره من همش میگم نه بابا امکان نداره 11سال بزرگتره

شایدم متوهمم😐🤣اخه یهو توجهم جلب شده

بگین چطور رفتار کنمم

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خلاصش کن یکمم

کلاس جلسه ی پیش یهو یه مشکلی پیش امد قرار شد لغو بشه بهم زنگ زد سه بارر که نیا اخه پنج دقیقه موندهذبود به کلاس با اینکه پنج تا شاگرد دیگ داره پشت سررر هم زنگ میزد که نیا سه باررر من جواب نداده بودم سرکلاسم گفته بود خوشم نمیاد کسی پیاممو سین نزنه و جواب نذه

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
مشکوک نیست ک عملا در ملا عام تو کفته😝

شما از کدوم حرفم اینو استنباط کردین؟ اقا 11سال بزرگترهههههه مگ میشه

کلاس جلسه ی پیش یهو یه مشکلی پیش امد قرار شد لغو بشه بهم زنگ زد سه بارر که نیا اخه پنج دقیقه موندهذب ...

پس دیگه اینا نخ نیست داره ریسمان ریسمان طناب میندازه تا تورت کنه

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

مهم نیست رفتارش میگه ک تو فکرته و داره عملا نشون میده

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

ضایعه خب وقتی توی یک کلاس رفتار متفاوتی با تو داره با بقیه یجور دیگست چی میتونه باشه 

چه ربطی داره با سنش نمیشه قضاوت کرد خوشش هم اومده باشه تو نمی‌خوای یا کلاستو عوض کن یا بهش بگو رودررو

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  
پس دیگه اینا نخ نیست داره ریسمان ریسمان طناب میندازه تا تورت کنه

یا خدا😐

ضایعه خب وقتی توی یک کلاس رفتار متفاوتی با تو داره با بقیه یجور دیگست چی میتونه باشه

نگاه واقعا شخص متینی هستش😐 ولی برگ هایم 

چه ربطی داره با سنش نمیشه قضاوت کرد خوشش هم اومده باشه تو نمی‌خوای یا کلاستو عوض کن یا بهش بگو رودرر ...

اخه چیزی نگفته کلاسمم عوض کنم این تنها استاد خفن شهرمونه