آره . هربار که باردار میشده به یک دلیلی بچه میمرده ، اونموقع دکتر که نبوده که درمان بشه ، برا همین ...
خدای من چه زجری کشیده 🥲🥲
""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک انسان میتواند مرتکب شود ... من مرتکب شده ام .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک انسان میتواند مرتکب شود ... من مرتکب شده ام .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀
پسرهای قدیمی عاشق زناشون بودن این و اون تو سرش نمیزدند بهش نمی گفتن جوراب و قارچ زگیل کلا ایتقدر راحت نبودن در کل زناشون درک می کردن در کل مرد وفادار زمان قدیم خیلی بود الان نیست رفته به هر حال کسی که خرد میکنه زن رو جلو جمع دیگه شوهر طرف نیست بهتره طلاق بگیری با توجه به اینکه هویت دارید
به نظرم با یکم ادیت مردهایی که کتک میزنن یا زناشون تحقیر میکنن عاری از درک شعور هستند خصوصا اگه زن تحصیلکرده باشه قدیمی ها هم هرزه وحشی بودن پست فطرت دم از دین میزنن موقع عمل هیچی بارشون نبود مثل دوست داشتن ریش که به نظرم قدیمی ها ریش دوست داشتند من خودم حاضرم رژلب جامد نداشته باشم ولی گوریل جلو چشمم ظاهر نشه الیته خودمم حاضرم هرچی پیرزن خرفت منفوری که میگه دختر نباید به خودش برسه جا به جا خفه کنم خدایی مادر چته چیه مثل دوران قجر زشت کریه المنظر باشه خوبه چیه آبرو پیوسته، پشت لب سبز عین مردها هیکل هم عین خرس خونه نبود طویله بود هویتم وآب اسم کیلو چنده شوهرت هرکسی ما تو رو به اون اسم میشناسیم بشین سرجات بابا دهاتی ، تا کتاب میدیدن دستت نه دختر باید جلو مرد خودشیرینی کنه چیه دو خط کتاب می خونی ،شوهر گیرت نمیاد ،یعنی کم شعور،بی هویت ، زائو، بوم نقاشی البته الانم هسن منتها چون دیگه خیلی هول شوهره حیا رو قورت داده یه آبم روش عفریته
اینکه فهمیدن اونا هم انسانن و میتونن برای زندگی خودشون تصمیم بگیرن.
اینکه باید به خودشون توجه کنن و فداکاری بیش از حد نکنن.
و خیلی چیزای دیگه.
و به نظرم این عالیه.
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.