2777
2789
عنوان

😭😭😭من مادر بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2240 بازدید | 142 پست
معلومه خوب تربیت میکنم ولی متاسفانه امثال شما تو جامعه بچه هاتون تو مدرسه و ... به بچه هایی ک درست ت ...

اونام میگن بچهای شما به بچهایی درست تربیت شدن آسیب میزنن   

بیخیال دیگه کشش ندید  اسی نگرانه اومده آروم بشه نکه بد بیراه بهش بگن خودش میدونه چه کار اشتباهی کرده وتجربه شد براش 

ندارم اما ادمم احساس دارم ولی بدونید دلسوزی بیجا بچه روخراب میکنهبچه عزیز اما تربیتش ازخودش عزیزتردر ...

شما قلبتون سیاهه

کسی که اعتقاد داره تربیت بچه یعنی زدن!!

حتی جای بحث باهاش نمیمونه

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشخصه این کاربر کتک زیاد خورده اینجوری واسش عادیهقلبم درد گرفت برا اون بچه بی پناهبعد ایشون تندتند پ ...

الان دل اسی آشوبه

اون کاربر هدفش اینه مادر آرام بشه 

دیگه شمام تموم کنید

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
شما قلبتون سیاههکسی که اعتقاد داره تربیت بچه یعنی زدن!!حتی جای بحث باهاش نمیمونه

واگذار میکنم به خدا

دیگه ریپ نزنید

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
مشاورای محترم سایت.. خودم من با تنبیه مخالفم ولی بچه ها یه کارایی میکنن ادم دلش میخاد خودشو بکشه.. م ...

چرا مجبور میشی تنبیه کنی?????

این یه مشکلی هست که آشغال جمع میکنه

بجای تنبیه با یه مشاور صحبت کن

مشاورای محترم سایت.. خودم من با تنبیه مخالفم ولی بچه ها یه کارایی میکنن ادم دلش میخاد خودشو بکشه.. م ...

دقیقا بچه ها گاهی ادم و به ستوه میارن دختر من دیروز کل کف اشپزخونه رو رشته سوپ و ماکارانی و رشته اش قاطی کرده بود مگه میشد جمع کرد باید دعواش کرد متوجه کارش بشه دیگه

خدایا تو بساز

مشخصه این کاربر کتک زیاد خورده اینجوری واسش عادیهقلبم درد گرفت برا اون بچه بی پناهبعد ایشون تندتند پ ...

داری همینجوری بدون اینکه چیزی بدونی بازم قضاوت میکنی 

ولی اینجا شاید اسمش مجازی باشه اما ادمی که پشت این اکانت واقعی

تو چیزی اززندگی من نمیدونی اما خودت معلومه سرتا پا عقده ایی

من فقط گفتم اسی تنبیه کارخوبی نیست اما حالا انقدم حرص نخور

گفتم خودش ناراحته بیشتراز این ناراحتش نکنید فقط همین

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
واسه چی نگه میداره؟,باهاشون بازی میکنه؟

همین جور جمع میکنه.. من هر چندوقت یه بار میریزم دور خونه میشه عاشورا اینقدر گریه میکنه.. اصلا نمیفهممش.. میگم خب به چه درد میخوره اخه.. اسباب بازی شکسته ترکیده میگم بندازم دور نمیذاره که.. حالا میره مدرسه من یه موقع تک وتوک پرت میکنم بره... ولی اگه بیاد ببینه تو سطل اشغال برمیداره میذاره تو وسایلش.. نمیدونم چکارش کنم.. البته کاملا ارثیه.. خانواده پدریش اینطوری ان.. عمه ش از اول ازدواجش هرچی لوازم ارایش استفاده کرده تا الان نگه داشته ظرف خالیشونو مثلا خط چشم کرم. ریمل. رژ.. فک کن هجده ساله ازدواج کرده همه رونگه داشته.. 

داری همینجوری بدون اینکه چیزی بدونی بازم قضاوت میکنی ولی اینجا شاید اسمش مجازی باشه اما ادمی که پشت ...

بله من سرتاپا عقده ام که از کتک خوردن بچه طفل معصوم خوشحال نمیشم!!!!

ذره ای اهمیت ندارهشما خودت خیلی باید به خدا جواب پس بدی بخاطر حرفات

خفه شو بابا هی هیچی بهت نمیگم

من مکه گفتم اسی خوب کردی یا برو بچه رو بزن یا گفتم زدن بجه کارخوبیه؟من فقط اسی ودلداری دادم به خدا یه بار دیگه ریپ بزنی خودت میدونیا

چرا مجبور میشی تنبیه کنی?????این یه مشکلی هست که آشغال جمع میکنهبجای تنبیه با یه مشاور صحبت کن

من دیگه خسته شدم بچه تا خیلی ببخشید م ی گ و ز ه با مشاور مشورت کن.. مگه مابزرگ شدیم پدرمادرامون مشاوره گرفتن والا من تو عقدم بودم یه کتک سیر از بابام خوردم.. این بچه ها دیگه به درد اداره زندگی نمیخورن که.. 

اوه پسر منم همینه البته یه سبک دیگه

هر چی برق بزنه رو جمع میکنه میگه گنج پیدا کردم.دیروز اتاقش رو تمیز کردم یه نایلون پر از آشغال جمع کردم.یه بار یه هفته کامل دنبال دستبند طلام میگشتم از زیر تخت پسرم پیداش کردم.صد بارم توضیح دادم وسایل من اسباب بازی نیست 

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
همین جور جمع میکنه.. من هر چندوقت یه بار میریزم دور خونه میشه عاشورا اینقدر گریه میکنه.. اصلا نمیفهم ...

خدا کنه بزرگ بشه ترک کنه این عادتو

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد

اسی اینجا نمیشه درد دل کرد آشوبترت کردن😂😂😂

اسی میدونم ماها دست خودمون نیست  ولی واقعا بچه ها پاک ومعصومن منم گاهی حقیقت تنبیهشون میکنم ولی باید قبول کنیم اشتباه میکنیم...

هیچی نشده چون از گل کمتر به بچه ت چیزی نگفتی بهش شوک وارد شده ولی به قول یکی از کاربرها یه نفسه ودیگه میدونی پسرت حساسه ....هیچیم نشده وبچه ت سالمه ...انشالله درکنار هم خوش وخرم باشید

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔