2777
2789
عنوان

رابطه دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 2137 بازدید | 77 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیڭه کاری که شده بپا باردارنشی

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
خب چیه مگه عقد بودن محرم وحلال هم

خب من مگه چیزی گفتم؟مگه گفتم وایی چرا اینجوری کردینو نباید میکردینو فلان؟

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

اگر قرار نباشه جدا بشید اشکالی نداره 

برای منم همینطور شد من خیلی استرس داشتم و همش نگران بودم ولی عروسی کردیم و اتفاقا خاطره هاشو خیلی دوست داریم هر دو تامون 

ولی ترجیحا دیگ انجام نده ممکنه عقدت طولانی بشه آدم حس سردرگمی و کلافگی داره بده 

آره باورت میشه یه هفته از عقدمون گذشته بود🥲😂😁روم ب دیوار🦦

ای عروسه شیطون😁😂😂😂

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

خوش به حالت بعد مادر شوهر من ابرو برام نزاشت جلو دامادش یاد انداختی اول صبحی

مادرشوهر من یه بیل غذا میکرد تو بشقاب میگفت بخور بخوررر خداروشکررررر ک سالمی زود بچه دار شدی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خواهرشوهرم میگفت چرا حواستو جمع نکردی شوهرم میگفت زنمه دلم خووووواست قتل ک نکردم منم داشتم سکته میکردم از ترس تو ۱۸ سالگی سقط کردم 💔

شوهرم شیطون بود🤣🦦

وایی😂😂😂

ان شالله همیشه شادو پایدار باشین😁😘💚🌱