2777
2789

پسرم ۷سالشه موقع دویدن یا یکم ورجه وورجه کردن سریع قرمز میشه و سرفه میکنه و سرش عرق میکنه ، دکتر دیشب گفت آسم خفیف داره ، آخه چرا باید اینقدر این بچه اذیت بشه تا بود لوزه و کلی مریضی الانم آسم😓

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواهرم شدید داشت خوب شد البته چند سالی درگیر بود ولی درمان شد

از دکتر پرسیدم خوب میشه گفت خوب که نه ولی با دارو کنترل میشه، بچم عاشق فوتباله همش تو خیالاتش برا خودش به فوتبال و فوتبالیست شدن فکر میکنه ، میخاستم بزارمش کلاس فوتبال ولی اصلا نمیتونه بدونه سریع سرفه میگیرتش شدید

درمان میشه فقط حتما اسپری های دهانی که میدن استفاده کن در بچه ها آسم خفیف خیلی خیلی زود درمان میشه نگران نباش

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
برادرزاده ی منم داشت بزرگ شد خوب شد نگران نباش خوب میشن

بچم عاشق فوتباله همش میگه من میخام فوتبالیست بشم بزارم کلاس فوتبال ولی اصلا نمیتونه بدونه سریع سرفه شدید میگیرتش، آدم سگ بشه ولی مادر نشه😭

درمان میشه فقط حتما اسپری های دهانی که میدن استفاده کن در بچه ها آسم خفیف خیلی خیلی زود درمان میشه ن ...

امیدارم خدا از دهنتون بشنوه، از دست مریضیو دکتر دیگه خسته شدم به خدا خودم صدتا درد که داشته باشم دکتر نمیرم اما بچه هامو نمیتونم تحمل کنم

امیدارم خدا از دهنتون بشنوه، از دست مریضیو دکتر دیگه خسته شدم به خدا خودم صدتا درد که داشته باشم دکت ...

درمان میشه مطمئن باش عزیزم 

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
ببین وقتی که وارد نوجوونی بشن ریه هاشون دو برابر می‌شه و آسم کاملاً از بین میره مثل خواهرزاده من،با ...

امیدارم. ب خدا دیگه خسته شدم هر دفه یجور ، نمیتونم ببینم تا یکم فعالیت میکنهاینقدر قرمز میشه و سرفه میکنه، از صبح دارم هی میگم چرا اینقدر من تو بچه داری اذیت شدم همیشه