من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
به اعتماد به نفس ربطی ندارد وقتی علم پیشرفت کرده آدم می تونه اون شکلی باشه که دوست داره مثلاً یکی دماغش بزرگه میره کوچیکش می کنه تا امروز هیچ کسی ندیدم که عمل زیبایی انجام داده باشه و پیش دکتر خوبی رفته باشه و حالا پشیمون شده باشه
به نظرمن هرآدمی همونجورکه هست خوشگله.باطن که زیبا باشه عیبای ظاهری چهره روهم میپوشه چه بسیارندکسایی که خوشگلندودوست داشتنی نیستن وخوشگل نیستتدولی به دل مینشینند
به اعتماد به نفس ربطی ندارد وقتی علم پیشرفت کرده آدم می تونه اون شکلی باشه که دوست داره مثلاً یکی دم ...
دوتا نزدیکانم عمل کردند پرستاریکیشون بودم شب از درد میگفت دارم میمیرم وصیتاشوبهم کرد دکترشم ازاون گروناومشهورا بود.علم پیشرفت کرده ولی نه اونقدرکه بیارزه یه خوشگلی چنددرصدی به همچین عمل سختی
دوتا نزدیکانم عمل کردند پرستاریکیشون بودم شب از درد میگفت دارم میمیرم وصیتاشوبهم کرد دکترشم ازاون گر ...
آره اولش سختی و درد داره اما همون آدم یک ماه بعد میگه اگه ده بارم برگردم عقب عمل میکنم من خودم دختر عمو ام روز اول می گفت غلط کردم الان بهش میگم میگه اگه برگردم بازم عمل میکنم چون ظاهر خودشو دوست داره و راضیه ازش
آره اولش سختی و درد داره اما همون آدم یک ماه بعد میگه اگه ده بارم برگردم عقب عمل میکنم من خودم دختر ...
اونچه که من دیدم بیشترکسانی که ضربه عاطفی خوردن فکرمیکنن لازمشونه مثلاخیانت دیدن یا دچاربی عشقی هستندوفکرمیکننددلیلش قیافشونه ولی به نظرمن قیافه اونقدرموثرنیست تواین مسائل.بلکه خودپنداره آدم وباورهاشه که تاثیرمیزاره روزندگیش