2777
2789
عنوان

عکس رنگی چجوریاس

72 بازدید | 16 پست

استرس گرفتم تو گوگل خوندم یعنی دارم میمیرم از عمل قلب سختتر شد برام😅

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞

من انجام دادم اونی که میخونی نیست😂فقط کافیه قبل از انجامش دوتا مفنامیک بخوری دردشم فقط زمان تزریقه که یه گرفتگی کوچیک مثل زمان پریودیه

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
من انجام دادم اونی که میخونی نیست😂فقط کافیه قبل از انجامش دوتا مفنامیک بخوری دردشم فقط زمان تزریقه ...

خداخیرت بده 💚

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بستگی به مقاومت بدنت و بازوبسته بودن لوله هات داره

دوستم انجام داد گفت دردخفیفی داشته و اذیت نشده بود ولی من انجام دادم 

دردش غیرقابل توصیف بودبرام تامرزبیهوشی رفتم

کاش عکس رنگی با بیحسی انجام میشد

بستگی به مقاومت بدنت و بازوبسته بودن لوله هات دارهدوستم انجام داد گفت دردخفیفی داشته و اذیت نشده بود ...

من تحمل دردو دارم بمیرمم صدام درنمیاد😂

خداخیرت بده 💚

وظیفه بود اما سریع بعدش باردارشدم چون چسبندگی کامل داشتم اون درد هم بخاطر بازشدن لوله هاست

من تحمل دردو دارم بمیرمم صدام درنمیاد😂

آفرین بهت

من اونقد جیغ زدم وقتی بیرون اومدم همه همراهان مریضا که اکثرشون آقابودن باتعجب نگام میکردن.مریضای بدبخت منتظرم ک توحالت شوک بودن ازبس ترسیده بودن

بستگی به مقاومت بدنت و بازوبسته بودن لوله هات دارهدوستم انجام داد گفت دردخفیفی داشته و اذیت نشده بود ...

قبلش بهت نگفتن مسکن بخوری؟

وظیفه بود اما سریع بعدش باردارشدم چون چسبندگی کامل داشتم اون درد هم بخاطر بازشدن لوله هاست

عه خداروشکر من یکساله اقدامم 

اگه درد داشته باشی لوله ت بسته س و بازمیشهاگه نشه ک باید عملش کنیمن یکیش باعکس بازشد یکیشو عمل کردم

هزینش چقد شده؟

قبلش بهت نگفتن مسکن بخوری؟

خوردم اصن دربرابر دردش تاثیرنداشت

تازمانیکه اون آمپول داخل رحمه دردش قط نمیشه

من بعدش ک تمومشد نتونستم لباس بپوشم همونجوری روزمین افتادم بدنم کلا بیحس شد از درد .پرستاره گفت خاک توسرم شد الان خونش میفته گردنمون

خوردم اصن دربرابر دردش تاثیرنداشتتازمانیکه اون آمپول داخل رحمه دردش قط نمیشهمن بعدش ک تمومشد نتونستم ...

شاید ناشیانه انجام دادن اگه لوله ها چسبندگی داشته باشن وبا شدت تزریق کنن کل بدن رو از درد عرق میشینه 

شاید ناشیانه انجام دادن اگه لوله ها چسبندگی داشته باشن وبا شدت تزریق کنن کل بدن رو از درد عرق میشینه

نمیدونم علت بسته بودن لولم بود یاچی

من یه زایمانم داشتم ولی هیچ دردی رو بجز اون عکس وحشتناک تجربه نکردم.ولی دوستم خندش بمن میومد ک اذیت شدم میگفت واسه من دردش شبیه پریودی بوده