من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چون بیشترکسایی که عمل میکنن یا ازدواج نکردن وفکرمیکنن اینجوری بهترمیشن وازدواج بهتری خواهندداشت یا ازدواج کردند وعشق کافی درسافت نمیکنن وفکرمیکنند دلیلش چهره شونه درهرحال آدم بی انگیزه این سختی روتحمل نمیکنه
چون بیشترکسایی که عمل میکنن یا ازدواج نکردن وفکرمیکنن اینجوری بهترمیشن وازدواج بهتری خواهندداشت یا ا ...
ببین من اینقدر روحی داغونم سالها عذاب کشیدم میدونم هم با عمل خیلی بهتر میشم اصلا عالی میشم ولی تهش که چی چی به من اضافه میکنه اینهمه سختی باید بکشم تهش ببرم زیر خاک. اصلا محشر بشم آیا از مشکلات من کم میکنه؟ نه آیا خاطرات وحشتناک منو پاک میکنه؟ نه.
دقیقا برای منم سؤاله و اصلا نمیتونم این چیزا رو درک کنم.
بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
خشکی چشم که با قطره اشک مصنوعی قابل درمانه.بله دو سه روز اول درد داره ولی قابل تحمله.فکر نمیکنم برگش ...
خاله ام عمل کردبعدده سال برگشت ودوباره عینک میزنه ودیگه هم نمیشه عمل کنه البته شایدالان پیشرفته ترشده باشه اشک مصنوعی هم دایم استفاده کنی سخته من پرسیدم گفتند برای بعضیلخشکیش موندگارمیشه مهمترین دلیلم براعمل نکردن وزیربهداشت روحانیه که خودش چشم پزشک بود وبیمارستان چشم پزشکی داشت وعینک میزد
من دماغم هیییچمشکلی نداشت و خیلی نرمال بود نه بزرگ نه قوز نه گوشتی هیچ خیلی بی ایراد بود ولی افتاده بود تو سرم که عمل کنم و باخره عمل کردم و اصلا فکر نمیکردم اینهمه تغییر کنم واقعا هم می ارزید اونقدری هم که فکر میکردم و همه میگفتن عمل سختی نبود همون یکی دو روز اولش خیلی سخت بود انسان همیشه بدنبال زیباتر سدنخ چه ایرادی داره بنظرم خیلللی هم عالیه