2777
2789
عنوان

کسی از من خوشش نمیاد بهم فحش میدن🙂

189 بازدید | 30 پست

تو مدرسه همه ازم بدشون میاد بی دلیل بهم فحش میدن چون میدونن من فحش نمیدم نمیخوام دل بشکنم تحقیرم میکنن مسخره میکنن بهم زور میگن یکی یه بار بهم گفت میزنم تو گوشت در حالی که من هیچ کاری نکردم:)

خانواده ندارم به مامانم میگم اونم برام قیافه میگیره🙂

خیلییی دلم شکسته من که باهاشون خوش اخلاقم اونا با من اینطورین 

من هیچ کسی رو میتونم بگم ندارم هیچ خوشی ای از این زندگی نچشیدم:)🙂🚶🏻‍♀️💔

نمیتونی برگردی عقب و شروع رو عوض کنی ولی میتونی از هر جا که هستی شروع کنی و پایان رو عوض کنی🙂به امید موفقیت....🌱💖

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باهرکی مثل خودش رفتار کن مجبور نیستی همیشه خوب باشی

نمیتونم؛)

نمیتونی برگردی عقب و شروع رو عوض کنی ولی میتونی از هر جا که هستی شروع کنی و پایان رو عوض کنی🙂به امید موفقیت....🌱💖

خب عزیزم وقتی باهات بد رفتاری می کنن چرا شما هم چنان باهاشون خوش اخلاقی ؟ این اخلاق شما باعث میشه مد ...

خب من نمیتونم میگم من اصلا باهاشون کاری ندارم ولی اونا کرم دارن

چون اعتماد بنفس نداریتو مدرسه ساکتی؟

آره ساکتم ولی ربطی به اعتماد به نفس نداره دلم نمیاد باهاشون عین خودشون رفتار کنم 

بهشون بگو تو مغزت ریدن ک الکی مثل یک سگ پاچه گیر افتادی دنبال من یه چس مثقال شعور حداقل داشته باش ریقو 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
می‌ترسی یا نمی‌خوای دل بشکنی ؟اگر نمی‌خوای دل بشکنی بزن به اون راه هر چی از ذهنت در نیاد بهشون بگو

من اگه به حاضر جوابی باشه چنان جوابشونو میدم دیگه لال میشن ولی نمیخوام دلشونو بشکونم

الهی که برای دل پاک و مهربونت بمیرم خواهرم

خدا نکنهههه