2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 180372 بازدید | 1234 پست
برای تنبلی تخمدان و لاغرشدن برو باشگاه رشته فیتنس خیلی خوبه

برای آب شدن شکم پهلو چی ورزشی خوبه؟

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان اینجا به همسرتون بد و بیراه میگن.اما اون تاپیکی که خانمه ب همسرش میگفت چاقی و فلان غذا نخور کمت ...

دیگه خانومه با انگشت شکستش شوهرشو کتک نزده که 

اینا اصلا باهم قابل مقایسه نیستن چیو با چی مقایسه میکنی  یه نر هار وحشی رو با یه خانوم که نگران همسرشه میگه کم‌تر بخور به مشکل نخوری با یه عوضی یکی می‌دونی...

قربانت گلم الان با پسرام اینجوری رفتار نمیکنم هر چی باشه شده یه کوچولو بهشون میدم بخورن بزرگم بدغذاس ...

چقد متاسف شدم چیبگم مثل یکی بود میگف ماااجازه نداشتیم سرسفره بشینیم اضافه اوناییکه سرسفره بودن مامیخوردیم 

بعد که شوهرکرد دیدهمشون باهم روسفره میشینن این روش نمیشد میرف توآشپزخونه اوناتعجب میکردن ولی کم کم یادگرف چیکاکنه

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

خواهر من از فردا کارتشو بگیر برو باشگاه بگو کسی با نخوردن لاغر نمیشع بچسب به ورزش و لاغر کن که ایمقدر نگه چاقی من چاق نیستم ولی اگه همسرم بگه از وسط نصفش میکنم راستی پیاده روی تاثیری انچنانی تو لاغری نداره  فقط باشگاه و رژیم

ببین خودت می‌رفتی یواشکی نون خرمایاارده شیره  یاکره بادام زمینی یک قاشق بانوان میخوری که کم بخوری وسریع سیر بشی دیگه به شوهرت هیچی نگو وقتی گرسنه ای که بهت غرنبزنه جنگ درست کنه این شدیک تجربه برات