2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 183415 بازدید | 1271 پست

کاری ندارم به اینکه کار کی اشتباه بوده ولی شما میتونستی اون دو سه لقمه ی باقی مونده رو‌بزاری همسرت بخوره فوقش بعدا دوباره برای خودت درست میکردی چرا سر جنگ دارید باهم امیدوارم بچه نداشته باشی چون همش طفل معصوم باید شاهد دعواهای بچگانه ی پدرومادرش باشه ،عزیزم منم چاقم و همسرم بهم گفت وزنت داره بالا میره ،فهمیدم بله واقعا ظاهرم داره بد میشه درحالی که هنوز خیلی جوونم و تصمیم به رژیم گرفتم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

البته که الان اوضاع فرق کرده ولی از بچگی تو کلمون کرده بودن که حرف زدن از شکم خیلی بده بی کلاسیه زشت ...

ازبچگی مارو نابود کردن یه ترومایی گذاشتن توذهن ماها که باهیچ تراپیستی خوب نمیشیم 

ولی بالاخره تغییررویه بده بچهات اینجور بارنیاری آدم هرچی دلش میکشه باید بخوره ولی حدوحدودو رعایت کنه توخونه مردم  انشالله همیشه لبت خندونو دلت شادباشه 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

ازبچگی مارو نابود کردن یه ترومایی گذاشتن توذهن ماها که باهیچ تراپیستی خوب نمیشیم ولی بالاخره تغییررو ...

قربانت گلم 

الان با پسرام اینجوری رفتار نمیکنم 

هر چی باشه شده یه کوچولو بهشون میدم بخورن بزرگم بدغذاست اکثراوقات نمی‌خوره ولی کوچیکه میخوره دوست داره طعم های جدید رو 

الان مامان خودم فهمیده اشتباه بوده اون روش حتی خودشم دیگه اونجوری رعایت نمیکنه باورت نمیشه ما شاید تو خونمون حتی نباید میگفتیم سیب زمینی سرخ کرده دوست داریم خیلی بدشون میومد بابا مامانم 

خوراکی و هله هوله که اصلا نیمخریدیم خییییلی کم 

ته دیگ فقط مال مهمون بود 

پفک شیرکاکائو سالی یه بار 

میگفتن شیرکاکایو چاق میکنه پفک دندون رو خراب میکنه نوشابه که اصلاااا قدغن بود 

کیک و بیسکوییت به هیچ وجه اصلاااا 

بعد که شوهر کردم میدیدم اصلا خوراکی یه مسئله ایه تو خونشون پدرشوهر اگه اون موقع سوهان نمیخورد و میخوسات بره به زنش میگفت سهم سوهان منو بردار بیار 

بعد من وقتی بهم شیرینی تعارف میکردم روم نمیشو بردارم چون شوهرم دوسه تا برداشته بود 

اگه پسرم قبل غذا مثلا قیمه بود سیب زمین یه کم میخورد سر سفره من دیگه لب به سیب زمینی نمیزدم و قص علی هذا این اتفاقات

اصلا موضوعی نبوده بخواد دست روت بلند کنه

این حرفها حتی بدترش تو زندگی همه هست

اگه همه شروع کنن ب کتک زدن ک وضعیت بدتر از الان میشه

شوهرت ادم عصبی هست ک تعادل نداره 

اینجور ادما تو موقعیتش باشن قتل هم انجام میدن