2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 183415 بازدید | 1271 پست

سالها اگه شوهرم کباب میگرفت به من گوجه هاش میرسید و نیمرو هم اگه درست میکردیم تا میومدم به بچم غذا بدم هیچی به خودم نمیرسید ولی هیچ وقت به روش نیاوردم تا یه بار بعدی رو که باردار بودم بیرون بودیم پسرم گفت کباب شوهرم گرفت توی ماشین گفت به ما لقمه بده بهشون دادم تا اومدم یه لقمه خودم بذارم دهنم شوهرم گفت ود پلاستیکشو ببند یخ نکنه بقیه شو خونه بخوریم 

باردارم بودم بوشم بهم خورده بود ویارم داشتم یهو بغضم ترکید گفتم ۶دساله هر موقع کباب خوردید گوجه هاش من خوردم اصلا نفهمیدی یا به روی خودت نیاوردی بعد الان خودتون خوردید تا من اومدم یه لقمه بذارم دهنم میگی ببند درشو یه نکنه 

هیچ وقت سر غذا بهانه نگرفتم یا حرف و گلایه ای نکردم اون روز کنترلم از دستم در رفت

کارش آزاداره خرید میکنه همچی میخرهاما شب میاد خونه میگه نهار چی خوردی میگم مثلا برنج با مرغ یا استان ...

وای تو دیگ کی هستی 

مقصر خودتی از اول ب فکر چاره نبودی 

تو سری خور بارت آورده 

این بار باهاش بر خورد کن خواهشاً 

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی من اصلا اهل ورزش کردن نبودم مخصوصا تو خونه باز باشگاه به هوای بقیه میشه ورزش کرد ولی تو خونه حسش نیست

چند وقتیه این برنامه رو دانلود کردم انقدر فضای برنامه باحاله و تایم میگیره واست، خودش حرکت ورزشی پیشنهاد میده و برنامه میده به صورت رایگان که واقعا حس خوبی میده

اسمشو میذارم دانلود کن شروع کن به ورزش کردن تو خونه مطمعنم ان شاء الله خیلی زود نتیجه‌شو میبینی❤️

اسمش : برنامه کاهش وزن برای بانوان (عکس دو تا خانوم با لباس سیاهه رو چاقه نوشته 30) 

سالها اگه شوهرم کباب میگرفت به من گوجه هاش میرسید و نیمرو هم اگه درست میکردیم تا میومدم به بچم غذا ب ...

خیلی ناراحت شدم یه بارم منو شوهرم  رفتیم خونه مامانش خودش مرغ درست کرد یه تیکه بزرگ گذاشت تو بشقاب شوهرم یهتیکه متوسط تو بشقاب خودش آخر سر یه تیکه کوچیک استخون یه ذره گوشت داشت گذاشت برا من شوهرم قهر کرد غذا نخورد آنقدر دلم گرفت از این حرکت مادرشوهرم

نمازشب بخون خانومی...اصن عجیییییب اروووومت میکنه...

منم درد تورو دارم

شوهر نفهمی نصیبم شده ک دست بزن داره

خداروشکر دست شوهر الدنگت هنو شکسته بوده عوضی

خداکنه بدترشه پاشم بشکنه فلج شه نتونه تکون بخوره

بعضیا ی چیزایی می‌نويسن آدم تعجب میکنه

چطور اجازه میدید شوهرتون یا هر آدم دیگه ای انقدر بهتون بی احترامی کنه؟! 

چطور در برابر اینهمه ظلم و تحقیر ساکتید؟ 

بعد ما انتظار داریم این مادرها که انقدر تحت ظلم و توهین و تحقیر هستن، بچه های سالمی تربیت کنن؟! 

خدا وکیلی چطور با این آدما زیر ی سقف زندگی می‌کنید؟! 

خودت گشنه بودی یه لقمه برای اون مسگرفتی یه لقمه خودت برای دونفر دو تا تخم مرغ خسیسه 

شما همون خونه مادرشوهر از این به بعد رو داشته باش بخور یا بگو تخم مرغ بزنن سوپ غذا نیست 

برای تنبلی تخمدان مهمه لاغر ک دن پیاده روی مگه چقدر کالری میسوزونه 

برنج و نون رو کم کن کم کم 

تا چهار قاشق و یه کف دس چربی حذف

سوپ رو که تنها نباید خورد، نون و ماست چکیده و سبزی یا پنیر و گردو کنارش بزارید سیر بشید

ولی ازینا گذشته به شوهرت رو نده

بگو دلم میخواد تپلتر بشم تو دل بروتر بشم که حرصش درآد😂

برام هیچ حسی شبیه تو نیست❤
الان اینجا به همسرتون بد و بیراه میگن.اما اون تاپیکی که خانمه ب همسرش میگفت چاقی و فلان غذا نخور کمت ...

خب این تاپیک حق با خانمه چرا مثلا دلتون میخواد برابری برقرار کنین

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

من ۶۵ کیلو امچون تنبلی تخمدان دارم شکم دارم ی کم بخدا زیاد نیستباسن و سینه م چاقهدکتر به خودش گفت خا ...

اسی یکم اراده داشته باش

حتما ک نباید بری باشگاه کلی ویدیو تو یوتیوب هس باهاشون ورزش کن

ب خاطر خودت ن ب خاطر اون ....

بعدم حس میکنم شوهرت خسیسه و زورش میاد تو بخوری وگرنه وزنت زیاد نیس

وزنتو بیار پایین بعد ببین بهونه اش چیه

والا من باشم انچنان میزنم ب کولی بازی

میگم ب همه تا ابروش بره ک زورش میاد زنشو نون بده