2777
2789
عنوان

جهاز هیچی نمی‌برم اما هشتاد گرممممم طلا میبرم

| مشاهده متن کامل بحث + 11003 بازدید | 504 پست
بعضیها از قبل می خرن بعضیها هم نه تو چند ماه که عقد هستن میخرن دو سه هفته قبل از عروسی خونه عروس رو ...

واقعا یک میلیارد زیاده برای خیلی از آدم ها که حقوقشون در ماه20میلیون هست.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ازدواج کلا یه چیزیه که همه چیز باید توش توافق و رضایت باشه. همه چیز رو روی ترازو نذارید. هرکی هرچی ا ...

حرف دلم رو زدید.

من می‌دونم اگر جهازی از این خونه ببرم همه ناراضی هستند.

می‌دونم راضی به جشن عقد نیستن.

همین نارضایتی زندگی منو خراب کرد به بدترین شکل ممکن.

نمی‌دونم اصلا چیکار کنم خیلی حالم بد هست.

حرف دلم رو زدید.من می‌دونم اگر جهازی از این خونه ببرم همه ناراضی هستند.می‌دونم راضی به جشن عقد نیستن ...

بسپر به خدا و ان شالله هرچی که برات باعث خیر و خوشی و ارامش و رضایته پیش بیاد.

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
واقعا یک میلیارد زیاده برای خیلی از آدم ها که حقوقشون در ماه20میلیون هست.

از بچگی فکر جهیزیه اش هستن 

توی اصفهان و یزد جهیزیه خیلی مهم 

مرداشون هم اثاث خونه نمی خرن میگن باید جهیزیه خوب میاوردی 

خیلیم خانواده عروس طفلیا زحمت کشیدن میتونستن نصف طلا هارو بفروشن بدن جهاز بخرن و لی طلا دادن فردا بدرد دخترش بخوره 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

خیلیم خانواده عروس طفلیا زحمت کشیدن میتونستن نصف طلا هارو بفروشن بدن جهاز بخرن و لی طلا دادن فردا بد ...

یعنی با دویست و خورده ای میشه جهاز خرید؟

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺

اخه طلا به دردی نمیخوره بازم بگی پول میاره واس خرید خونه دیگه جهاز نبرد یه چی

برن تو خونه خالی بشینن که دختر خانم 80 گرم طلا برده برده چیکارش کنه؟!

برنامه ای داشته باشن درسته ولی بی برنامه ببرن حالا ببین چی میشه اشتباه

تعادل که ابدا نیست. چون پل عروسی و رهن خونه و جهیزیه حداقل ۳ برابر این میشه

زن خونه رهن کنه ؟!

چتونه شماها 

مرده میخواد زن بگیره باید خرجشم بده 

خونه و عروسی و جهازم وظیفه مرده 

داره لطف میکنم طلا و چند تیکه بزرگم میبره 

انصاف چی دیگه 

اا
یعنی با دویست و خورده ای میشه جهاز خرید؟

اره مهماش رو میشه خرید 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

والا خواهرمن از الان هروقت دستشون پول بیاد میدن برا دخترشون طلا میخرن پس انداز میکنن.درسته کوچیکه ولی میگن ما دم ازدواجش یهو اون همه پول رو از کجا بیاریم.

شما حساب کن من ۱۰ سال پیش ازدواج کردم اون موقع ۸۰تومن کل جهیزیه ام شد با بهترین مارک و برند.الان ۱میلیارد معمولی هست.۱۰ سال دیگه ۳ میلیارد نشه صلوات..بیچتره ماهایی که دختر داریم..اللن میفهمم چرا میگن پسردار بشین

ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم