2777
2789

یه نفر پیدا شد متاسفانه هیچ جوره شرایطش بمن نمبخورد، نمیدونم دلایلم برای قبول نکردن خوب بود یا نه، اما دلم جا موند😭تو این کویر لوت یکی پبدا شد اونم خودم قبول نکردم.

دلابلم بعد تحقیق اینا بود؛

۱. از خودم پنج، شش سال کوچکتر بود.

۲. تو عکسای شخصیش خیلی یهویی دیدم سیگار دستشه.

۳. دو، سه تا گربه داشت ، من بدم از حیون خونگی میاد.

۴. شغلش سطح پایین بود و گمون نمیکنم مبتونست زندگی رو بچرخونه.

۵. با دخترا به نظرم راحت بود، هم دانشگاهیش هم خانم لود هم آقا، اما یکی از خانوما مثل چسب تو اکثر عکسا کنارش بود. 

و ....

نمیدونم کار خوبی کردم یا نه، ولی اینو میدونم که خیلی دلم همچین استایل و قیافه ای میخواست ، هییییییی🙁

سلام اسی

کانال آموزش خیاطی بصورت کاملا  رایگان

هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان

همراه با گروه رفع اشکال خیاطی

با کلی ایده و ترفند و نکته

تا خیاطها و علاقمندان به خیاطی و هنر بتونن استفاده کنن

لینگ کانال امۻامه

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه دلایلت خوب بود 

مواطب باشیم در این بازار بی کسی دل به هر بی سرو پایی ندهیم

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

خخخ دوستم بایه مردخیلی خوشگلوقدوبال دارازدواج کرده اما پیشیمونه  میگه کاش زن مرد کچ وکور ولال میشم اما  این مرد قبول نمیکردم. 

مردا باید سالم وکاری باشه 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه...