2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 183361 بازدید | 1271 پست
گرسنته خب بخور.کدوم ادمی با گرسنگی کاهش وزن پیدا کرده؟برو دو لقمه نون پنیر بخور.انگار نه انگار شوهرت ...

خب بعضیا چاقن دیگه! واقعا چه اشکالی داره؟ به خدا چاق‌ها هم خیلی خوشگلن. تازه چهره‌شون مهربون هم هست.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حلزون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه کسی حلزون نگه میداره؟؟؟پاشم برم بخوابم هر چی میریم زودتر دارک تر میشه

اره بخدا میگه کلی هم درامد داره گفتم دیگه توان ندارم دوتا بچه کوچیک دارم وسواس تمیزی هم دارم دیگه نور علی نور

برای شوهرت سوره بقره بخون آروم شه سوره های کوچیک جواب نیست😐

خدا نکشتت😂

داشتم برا اسی غصه میخوردم پستتو دیدم غش کردم

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
سر موضوع به این بیخودی چرا کتک زد؟همیشه دست بزن داره؟اگر میاد برید مشاوره.اکر نمیاد یه بار بترسونش ب ...

همیشه دست بزن داره

وقتی مشکلات مالی داره بدتر میشه،وقتی وضعش خوب میشه نمیزنه

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚
ماشالله بهت....جنگجویی هستی واسه خودتالانم با هم زندگی میکنید؟؟؟؟

نه من اعصابم نمیکشه چند ماهی اونجوری  شده بود منم جدا شدم الان با ارامش کامل  هستم  رفتم مهریه اجرا گذاشتم  اونم رفت شکایت کرد طلا ها رو برداشتم نمیدم  منم زودی النگو ها رو اب کردم ماشین گرفتم به نامم 

اونم ماشین خودشو به خاطر اجرا قایم کرده بود گفت طلاها کجاس گفتم همون تو ماشینی که قایم کردی تو اون جا مونده🤣 

خب بعضیا چاقن دیگه! واقعا چه اشکالی داره؟ به خدا چاق‌ها هم خیلی خوشگلن. تازه چهره‌شون مهربون هم هست.

عزیز دلمیییییی❤️❤️❤️❤️

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
اره بخدا میگه کلی هم درامد داره گفتم دیگه توان ندارم دوتا بچه کوچیک دارم وسواس تمیزی هم دارم دیگه نو ...

حلزون چه درآمدی داره واقعا

چه صبر و حوصله داری خدایی....خدا کمکت کنه

عکس اومد منو لایک کنید 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم