2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 183584 بازدید | 1283 پست
بچه ها خداشاهده منظورم این نیست رفتار همسر ایشون درسته😭😭😭😭😭اشتباهه محضه رفتار همسرشون و قطعا عا ...

عزیزم اتفاقا اصل موضوع متفاوته 

شوهر اون خانم گفته چاقی 

شهر این خانم علاوه بر گفتن کتک زده 

این کتک زدن مسئله هس نه گفتن چاق

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وامگه فقط خونه اون مرده اونجا خونه توهم هست اتفاقا برعکس جلوی چشش بشین بخور اندازه دونفرم بخور ازحرص ...

وای بچها ب دادم بزسید،عکس گذاشتم نیومد،نوشت مطلب شما ب زودی منتشر میشود

ینی کجا منتشر میشه تروخدا ی چیزی بگید نی نی یار تگ کنید

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚
ی ذکری بگید آروم بشماز عصبانیت دستام میلرزهگشنمه خیلی ام ضعف کردم

گرسنته خب بخور.

کدوم ادمی با گرسنگی کاهش وزن پیدا کرده؟

برو دو لقمه نون پنیر بخور.

انگار نه انگار شوهرت کاری کرده.

درکت میکنم.

من مجردم ولی بهم مدام میگن چاقی.

انقدر که از اندامم بدم میاد.

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
وای بچها ب دادم بزسید،عکس گذاشتم نیومد،نوشت مطلب شما ب زودی منتشر میشودینی کجا منتشر میشه تروخدا ی چ ...

نینی یار اجازه بده همینجا میاد 

نگران نباش 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

اسی چرا انقد ضعیفی  واقعا تعجب می‌کنم 

مردی ک اینجوری وحشی میشه و کتک میزنه آنقدر سکوت کردی ک شده این 

هر چی گفته گفتی چشم دیگه 

حیاط دارین ؟ تو حیاط پیاده روی و ورزش کن 

ندای تو خونه  پیاده روی کن 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

باید میگفتی زندگی و اینده من از موقعی سیاه شد که به تو جواب مثبت دادم ، هی برین بهش و عیب روش بذار و مدام بگو بذار از بی اعتماد بنفسی بمیره ، محل سگشم نده چقدر شل اومدی که این همه توهین میکنه اخه چرا این همه سکوت 

عزیزدلمی ان‌شاالله سرراهت پربشه از ادمایی شبیه خودت🫂اررررره اتفاقا دیشب دکترمم ازم پرسید گفتم خیلیی ...

زنده باشی قشنگم همچنین❤😍

میفهمم اولاش فقط وقتی دراز میکشی حسش میکنی کم کم وقتی ترش و شیرین میخوری بعد وقتی سر و صدا زیاده حسش میکنی و....😘😘

با اینکه دوران بارداریم خیلی سخت بود ولی با حس و حالت کاری کردی دلم تنگ شه برا اونموقع ها🤩😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤