2777
2789
عنوان

چرا باردارنمیشم 😭😭 دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 73 پست
واقعا مازناگناه داریم انقدر فکر وخیال برامون خوب نیسمن ۶روز از موعدم گذشته صبح بی بی چک زدم منفی شد ...

خدا نکنه من پارسال یه بار تا ۷روز پریودم عقب افتاد تا ۷روز اشکالی ندار

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عکس درد داره ؟؟ من واژینیسموس بودم به سختی درمان شدم الان از دکتر وحشت دارم

بدن هرکسی به درد متفاوته نه زیاد مثل پریودی کمی دل درد داری

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
خدا نکنه من پارسال یه بار تا ۷روز پریودم عقب افتاد تا ۷روز اشکالی ندار

اخه تواین چندسال از زمانی که پریودمیشم سابقه نداشته حتی ۱روز تاخیر بعضی اوقات یک یادوروزم حتی زودترشدم بخاطر همین نگرانم جالب اینجاست من چندروز مونده به موعدم کلی زعفرون مصرف کردم دلیل خاصی نداشت همینطوری مصزف کردم ولی همش فکرمیکردم زودترمیشم بخاطر زعفرون

عزیزم انشالله ک هرکی نی نی میخواد سال دیگه همین موقع بچه اش صحیح و سالم بغلش باشه 

برا منم دعا کنید ب سلامتی زایمان کنم بارداری دوران پر از استرسیِ 

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

انشالله عزیزم مرسی شما هم انشالله به سلامتی زایمان کنید

راستی برای باردار شدن سعی کن رحمت رو حتما گرم نگه داری

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️