2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 183361 بازدید | 1271 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ذکر میخوای؟ یا علی بگو. بعد همچین بزن وسط پاش که تا عمر داره تخم مرغ یا هر پرنده‌ای رو دید جیغ بکشه فرار کنه!

یه عده میگن صلوات بده و... تا اونجا که ما دیدیم خدا میگه از تو حرکت از من برکت نمیگه بشین برای حق طبیعیت بزننت! من آخر داستان منتظر بودم بگی ماهیتابه رو کوبیدم تو سرش الان جنازه رو کجا ببرم😐

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
تو هم اونو میزدی من شوهرم آخر آخریا دستش باز شده میزد منم پا به پاش میزدم که ببینه مزه اش چطوریه

واقعا چه جوری میزدی مگه میشه مرد زد بنده خدا من یه سری پا به پاش زدم بدتر خوردم گردنم شکست

اسی روبیکا کانال  خیاطی زدم خیاطی رایگان آموزش میدم با کلی ایده و ترفند دوستدارم خیاط ها و علاقه مندان به خیاطی دور هم جمع بشیم گروه رفع اشکال هم داره لینگ امضام👇

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

فقط از این بچه دار نشو لطفا.. اصابم خورد شد یاد یه خاطره ای افتادم. من ۱۰سال پیش. وقتی ۱۷سالم بود ازدواج کردم اون زمان خیلی هیکلم رو فرم بود ۵۹کیلو بودم چون خیلی از هرلحاظ ظاهری از شوهرم و خانوادش سر بودم اینو همه میگفتن بهم.. اینا دائم از من بیخود ایراد چاقی میگرفتن اعتماد ب نفسمو ازم گرفته بودن ک خودشونو بالا بکشن. سر سفره ک میخاستم غذا بکشم مادرشوهر میگف ادم باید کم بخوره چاق نشه تحرک داشته باشه عروس فلانی لاغر کرده.ببین اون لحظه اون بغض ک خفم میکردو یادم نمیره اصلا.  خداروشکر همون موقع جداشدم وگرنه الان ک بعد زایمان و اینام اضافه وزن گرفتم معلوم نبود چیابهم نمیگفتن

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄