2777
2789
عنوان

شما خمس میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 43 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همون مالیات میگیرن بسه دیگه

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
میدم زندگیم پر از برکته درست میگه مامانت. اگه ب پولت نیاز داری نمیخوای خمسش بدی برا خودت طلا بخر ک ا ...

یکم در این رابطه تحقیق کنین...اگه قصدت از طلا خریدن فرار از خمس باشه اشکال داره یا اینکه همسر اگه قراره هدیه کنه واقعا از اون پول دل بکنه و به شما هدیه کنه نه اینکه تا لازم شد بگه بیار بفروش ،هدیه ست دیگه اختیارش با خودته🙂خدارو که نمیشه گول زد میبینه و از نیتمون آگاهه

🌸در پیشگاه خدای من هیچ آرزویی محال نیست🌸

بله می‌دیم و خیلی هم مقیدیم ، من تو طولانی مدت دیدم که چقدر برکت میده به مال آدم ، آدم فکر می‌کنه یه پولی داره از دست می‌ره ولی نمی‌فهمه از چه راههایی بجاش برمیگرده ، البته درامدمون زیاد نیس مثلا امسال بدهکار هم بودیم کلا شد دو و خورده ای ، ولی همینکه سال خمسی داشته باشی و مقید به پرداختش باشی خوبه

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
یکم در این رابطه تحقیق کنین...اگه قصدت از طلا خریدن فرار از خمس باشه اشکال داره یا اینکه همسر اگه قر ...

🫣🫣🫣

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا
بله خمس میدیمحالا ما که خمس میدیم کجا زندگیمون با برکتهاتفاقا اونا که نمیدن برکت زندگیشون از ما بیشت ...

نگو اینجوری عزیزم مطمعن باش زندگیت برکت بیشتری داره برکت که پول نیست فقط 

🌸در پیشگاه خدای من هیچ آرزویی محال نیست🌸

عزیزم مالیات صرف امور کشور میشه، در تمام دنیا هست و هیچ ربطی به خمس نداره

برین اروپا و امریکا معنی مالیات میفهمین چقدرررر بالاست.

خمس یکی از مصادیق زکاته و واجبه و کاملا در قرآن اومده

اگر واقعا به مرجع تقلید عقیده نداری و خیلی بهشون بدبینی

همون مقدار پول خمسو صرف مواردی که گفته شده بکن

یعنی صرف سید مسکین و خرج در راه دین

ولی مورد دومش شاید ما نتونیم درست تشخیص بدیم کجامیشه

بله خمس میدیمحالا ما که خمس میدیم کجا زندگیمون با برکتهاتفاقا اونا که نمیدن برکت زندگیشون از ما بیشت ...

عزیزم موضوع اینه ما نمیدونیم برکت چیه

پول رو برکت میدونیم، درحالیکه بلایی که ازش خبر نداری رفع شده برکت خمسته، بیماری که نگرفتی، اخلاق خوب همسرت، بچت....

دید ما چون مادیه برکت در پول داری میبینیم

درحالیکه خداوند حتی انبیا و بزرگانشو با فقر مالی امتحان کرده یعنی اونا بی برکت بوده پولشون؟🤭

نگو اینجوری عزیزم مطمعن باش زندگیت برکت بیشتری داره برکت که پول نیست فقط

یعنی چی که برکت که پول نیست عزیزم متوجه نمیشم

خب داریم خمس که پول هست پرداخت میکنبم باید در عوضش پولمون برکت داشته باشه که نداره

تو مسائل مالی بد میاریم هر چی حقمونه هم بهمون نمیدن حق حلال خودمون هم میخورن

بنظرم خمس ربطی نداره به برکت داشتن و نداشتن من بخاطر اون دنیا مقیدم پرداخت کنیم چون خمس واجبه 

چه آیه ای؟ من نمی دونم به کی خمس بدم که مطمئن باشه. به یک عده اعتماد ندارم.

خمس از مصادیق زکاته واجبه

هرکس اتفاقا معتقده خمس میده چون مستحب نیست که بگیم حالا اشکال نداره ندیم!

ببین خمسو به سید مسکین و کمک در راه دین میدن )سهم امام زمان عج(

این وظیفه دفاتر مراجع تقلیده

حالا اگر شما معتقد به مرجع تقلید نیستی لااقل خودت بده

حالا شما میتونی نصف خمستو اگر سید واجد شرایط میشناسی خودت بدی و نصف دیگرو ببینی باید صرف چی بشه که سخته واقعا

یکم در این رابطه تحقیق کنین...اگه قصدت از طلا خریدن فرار از خمس باشه اشکال داره یا اینکه همسر اگه قر ...

شما اینو از مرجع شنیدی؟؟ 

چون من اون چیزی شنیدم اصلا اینطوری که شما میگین نیست، و هیچ اشکالی نداره برای ندادن خمس برای خودت طلا بخری و ایتفاده اش کنی