2777
2789

میدم زندگیم پر از برکته 

درست میگه مامانت. 

اگه ب پولت نیاز داری نمیخوای خمسش بدی برا خودت طلا بخر ک اون موقع خمس نداشته باشه. 

دیگه همسرت پول اضافه رو ب تو هذیه بده و بالعکس. 

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من مذهبی هستم

ولی اینو نمیدم

چون ایه صریح قرآن در موردش هست

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بله خمس میدیم

حالا ما که خمس میدیم کجا زندگیمون با برکته

اتفاقا اونا که نمیدن برکت زندگیشون از ما بیشتره 

من همسرم خیلی مقیده به پرداخت خمس خودمم میگم ضرر نداره حالا چونکه مبلغ خاصی هم نمیشه خمسمون چون کم درامدیم

فقط خمس بار های اولش زیاده که خمس خونتو میدی بعدش دیگه زیاد نیست ضرر نداره اون دنیا بهانه خدا برا عذاب کردنمون کم میشه 😐

مالیااااات میدیممممم مالیاااااات

اونمم چندلا پهنااااااااااااااااااااااا

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
چه آیه ای؟ من نمی دونم به کی خمس بدم که مطمئن باشه. به یک عده اعتماد ندارم.

سوره ی مبارکه انفال ایه ۴۱

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
چه آیه ای؟ من نمی دونم به کی خمس بدم که مطمئن باشه. به یک عده اعتماد ندارم.

دقیقا همینه که شما می گی

پدرم میده

من و شوهرم چیزی  از درآمدمون  نمیمونه برا خمس

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا