2777
2789
عنوان

دوستان منو اونیم که عکسام پخش شده چجوری خودمو تعلیق کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 54 پست
کجا بفرستم

@niniyar_1   توتاپیک دومش توضیح داده  بخون .فقط باید سرساعت مشخص وروزمشخص بفرستی تاپاک کنه روزهای زوج.از۱۰:۳۰تا ۱۲ و۲ تا۳ بعدازظهرهمان روزلینک تاپیکتو بفرس پیوی niniyar_1نیازبه درخواست دوستی هم نیس .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

@niniyar_1 توتاپیک دومش توضیح داده بخون .فقط باید سرساعت مشخص وروزمشخص بفرستی تاپاک کنه روزهای زوج ...

نوشته برای هر کاربری فقط یک تایپک پاگ میشه 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
اره سعی کن تاپیک خصوصی نزنی تا کم کم بتونی اونارم حذف کنی راحت شی .

نمیدونی چجوری لینک تایپکمو باید بردارم

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

[QUOTE=367512184] نمیدونی چجوری لینک تایپکمو باید بردارم /QUOTE]

انگشتتو نگه دار روعنوان تاپیکت چندتا گزینه میاد شما رو گزینه کپی نشانی پیوند بزن  بعد برو پیوی نی نی یاربازانگشتتو نگه دار گزینه الصاق میاد بزن رو اون لینک ظاهرمیشه همونو بفرس

[QUOTE=367512184] نمیدونی چجوری لینک تایپکمو باید بردارم /QUOTE]انگشتتو نگه دار روعنوان تاپیکت چندتا ...

مرسی عزیزدلم