2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 183585 بازدید | 1283 پست
نه مطمئنم کسی پرش نکرده چون خودم پیشش بودم

کاری نکردی؟رفتاری حرفی چیزی چون مطمئنم این بحثی ک باهات کرده هی داشته خودخوری میکرده یهو سر تخم مرغ کتکت زده

منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋

نمیخورممن تنبلی تخمدان دارم دکتر بهم گفته حتما پیاده روی کن،نمیزاره پیاده روی برم،همش میگه چاقی

مگه واسه پیاده روی ام بایدشوهربزاره

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند! بعضی مردا واقعا بی لیاقتن

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

نمیخورممن تنبلی تخمدان دارم دکتر بهم گفته حتما پیاده روی کن،نمیزاره پیاده روی برم،همش میگه چاقی

غذاتو نوش جان کن حتما الان.

به جای پیاده‌روی هم توی هال خونه هی بدو. کم نیار. احتمالا نگران سلامتیته، اما درست رفتار کردنو بلد نیست. غصه‌شو نخور دیگه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
در جریان اون تاپیک نیستم ولی من یکی اینجوری باهام صحبت کنه خودم میگیرم میزنمش چه برسه به اینکه دست ه ...

حق دارید عزیزم

رفتار بسیار زشتی و وحشی گرایانه‌ای نشون دادن

اونم برای چند لقمه غذا

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

اول از همه پاشو یه چیزی بخور همین ضعف و گرسنگی بیشتر به اعصابت فشار میاره 

هرچند من تو همچین موقعیت های تا دو سه روز معده ام بسته میشه 

بار بعدی تو آشپزخونه درست کن بخور کارت تمام شد بیا بیرون محلش نده

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

عکستو دیدم فکرکنم یکمی تپلی اصلا چاق محسوب نمیشی

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

عجیب چه چیزا که آدم‌نمیشنوه، دختر گل اهمیت نده ی تیکه نون برو بردار بخور، اصلنم به اقای براد پیت توجه نکن، وقتی ره کسایی که اضافه وزن دارن عذاب وجدان میدن بدتر نسبت به غذا حریص میشن ، ایشون نمیدون وقتی حمایتت نکن بیشتر پرخوری عصبی میگیری