من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ی چی بگم برای مایی ک درک از پول انچنان (در حد ثروتمندای دنیا) نداریم فکر میکنیم باید بین هرچیزی انتخ ...
اره موافقم باهات من رشته ام ادبیات انگلیسیه مدتی قبل یه رمان انگلیسی میخوندم ماجرا دقیقا همبن بود یه زنی که زندگی معمولی و کاملا متوسط داشت یه شبه برنده لا. تاری شد و پولدار شد . و توصیف نویسنده خیلی جالب بود وقتی اولین بار به شکل یه ادم پولدار رفت یه مغازه مارک و اولین بار در عمرش بدون توجه به قیمت ها خرید کرد . نمیدونم من کلا پولدار شدن رو چالش خیلی بزرگی می بینم . شاید بگم به اون صورت که برای همه ارزو هست برای من به اون شدت نیست من شاد و سالم زندگی کردن رو ترجیح میدم شاید برای این که پولدارایی اطرافم هستن و می بینم هیچ کدوم زندگی نرمالی ندارن
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
برای ما ک خاورمیانه ایم و جز کشورای تحریم شده ایم، شرکت های معتبر از برند دیور اجازه میگیرن تا با اسم اون ب ماها بفروشن، یعنی اون محصول دیور هست، اما تولید دیور نیست برا همین قیمتاشون برای ماها پایین تره ک در توان خریدنش باشیم، وگرنه هیچ جوره و ابدا فرانسه از برنداش ب ایران ارسال نداره، برا همین میگم دیور اصل اصل نیست