2777
2789
عنوان

واقعا لاکچری و با کلاس بودن چقد پول میخواهد😮🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 9085 بازدید | 321 پست
منم پول ندارم کلی مریضی دارم با کسی که دوسش داشتم ازدواج کردم ولی مثل ی غریبه و ی موجود اضافی باهام ...

خوب جدا شو یا یکی پیدا کن که دوستت داشته باشه مطمعنم تو خیلی با ارزشی 

منم همیشه ته دلم به خودم میگم دختر زن کسی بشو که اون تورو بخواد  چون مطمعنم اگه اون عاشقم باشه واسم همه کار میکنه.  خودمم ادمی نیستم که اهل عشق عاشقی باشم اگرم عاشق بشم جنبشو ندارم هم طرف ازیت میکنم هم خودمو خیلی حساس میشم روش 

😶عججججب🤑

واقعا؟؟؟؟ ۵۰ میلیارد ساعت؟؟؟مگه ساعتش از چی ساخته شده که اینقدرههههههه؟؟؟؟؟ اخخخخخ بخت جورجینا نهههه ...

یادم نیست ولی تو پست مرده میگفت ساعت ها  تمام طلا هستن و از الماس برش خورده توشون استفاده شده  برند های  لوکسی هستن برا همین گرونن به خدا اون روزی از این پسره سعید عزت الهیی یه پست دیدم کیف باشگاهش 2 میلیارد بود   یا خواهرش ساغر عزت الهی کفش گ.وچی 69 ملیون  به خدا پولدار همینه خواهر من ساعت های جواد عزتی هم خیلی گرونهههههه  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یادم نیست ولی تو پست مرده میگفت ساعت ها تمام طلا هستن و از الماس برش خورده توشون استفاده شده برند ...

واییییییییییی الان گریه میکنم دلم برا بدبختی خودم سوخت اونوقت مادر من لنگ ۱۰۰ میلیون پول رهن خونه ایم که نیست نیست نیست ای خدا 

دعا کن برام دارم به جنون میرسم پیش بابام 

😶عججججب🤑

آره والا فکر کن دو میلیارد بدی پول کیف یا کفش برند بخری آخه کی میفهمه این مارک هست یا نه. به نظر من ...

همه  ما انسانها برابریم 

فقط شاد بودن و سلامتی مهمه و داشتن امید در زندگی همینکه شما میگی

😶عججججب🤑

واییییییییییی الان گریه میکنم دلم برا بدبختی خودم سوخت اونوقت مادر من لنگ ۱۰۰ میلیون پول رهن خونه ای ...

هعی خواهر خدا ایشالله مشکلاتت رو حل کنه با دو میلیارد میشه توشهر کوچیک خونه خرید منم دلم میگیره اینارو میبینم 

هعی خواهر خدا ایشالله مشکلاتت رو حل کنه با دو میلیارد میشه توشهر کوچیک خونه خرید منم دلم میگیره اینا ...

با خوندن پیامت اه سرد کشیدم هیچی نگم بهتره

درد  دل  در دل بماند بهتر هست

😶عججججب🤑

خوب جدا شو یا یکی پیدا کن که دوستت داشته باشه مطمعنم تو خیلی با ارزشی منم همیشه ته دلم به خودم میگم ...

نمیشه جدا شم دیگه 

نمیگم دوسم نداره ولی در مقابل حس من حس اون هیچی نیس و این آزارم میده شایدم چون من خیلی وابستم اینطور فک میکنم خودمم نمیدونم فازم چیه

دقیقا اگه خواستی ازدواج کنی با کسی ازدواج کن که برات جونشم بده