من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اخه من اکر پول داشته باشم هم ترجیح میدم مثلا برم دنیا رو بگردم اصصصصلا تو فاز مارک پوشیدن و خریدن نی ...
ی چی بگم برای مایی ک درک از پول انچنان (در حد ثروتمندای دنیا) نداریم فکر میکنیم باید بین هرچیزی انتخاب کنیم😂 وقتی پول داری اهمیتی ب علاقه ات نمیدی هرکاری میخوای انجام میدی
شاید الان نظرمو بگم کلی فحش بخورم ولی چون پرسیدی میگم شوهرم شغلش نمایشگاه ماشین سنگینه از این عطرا میزنه در حد ۶۰ میلیون شایدم بیشتر.... خیلی ام سر این موضوع باهاش دعوا کردم ولی درست نمیشه عادت کرده به این ادا بازیا
من خواستگار پولدار دوست 😢بگو بابا ناز نکن بیا برو زندگی کن 😅
😂من جاش حرصمیخوردمخواسنگار داشت با دهدتا خونه ده تا ماشین ی ماشین لندکروز ی بنز یبی ام و همه ماشیناش اینطوری کارخونه داردبعدمیگفت نه همه خواستگاراش همینن