2777
2789
عنوان

واقعا لاکچری و با کلاس بودن چقد پول میخواهد😮🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 9119 بازدید | 321 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ادرس خونه مارو بده خواهر 😂😂پس اونجا چیکاره ای تو 😂😂

همه هم ردد میکنه انقد ناز داره😂😂میگه زوده راستم میکه خیلی بچس ولی اخه انگار دعا داره اصن هی خواستکار هی خواستگار🤣😐

اخه من اکر پول داشته باشم هم ترجیح میدم مثلا برم دنیا رو بگردم اصصصصلا تو فاز مارک پوشیدن و خریدن نی ...

ی چی بگم برای مایی ک درک از پول انچنان (در حد ثروتمندای دنیا) نداریم فکر میکنیم باید بین هرچیزی انتخاب کنیم😂 وقتی پول داری اهمیتی ب علاقه ات نمیدی هرکاری میخوای انجام میدی

شاید الان نظرمو بگم کلی فحش بخورم ولی چون پرسیدی میگم شوهرم شغلش نمایشگاه ماشین سنگینه از این عطرا میزنه در حد ۶۰ میلیون شایدم بیشتر‌.... خیلی ام سر این موضوع باهاش دعوا کردم ولی درست نمیشه عادت کرده به این ادا بازیا

همه هم ردد میکنه انقد ناز داره😂😂میگه زوده راستم میکه خیلی بچس ولی اخه انگار دعا داره اصن هی خواستک ...

من خواستگار پولدار دوست 😢

بگو بابا ناز نکن بیا برو زندگی کن 😅

من خواستگار پولدار دوست 😢بگو بابا ناز نکن بیا برو زندگی کن 😅

😂من جاش حرص‌میخوردم‌خواسنگار داشت با دهدتا خونه ده تا ماشین ی ماشین لندکروز ی بنز ی‌بی ام و همه ماشیناش اینطوری کارخونه داردبعد‌میگفت نه همه خواستگاراش همینن